Paris Hilton túltett Sarah Palinon
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Paris Hilton túltett Sarah Palinon

Paris Hilton túltett Sarah Palinon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Egyik hölgy sem műveltségéről és intellektusáról híres, ám eddig úgy tűnt, a legnagyobb bakit a politikus asszony követte el, amikor tavaly szeptemberben kiderült: fogalma sincs arról, hogy Afrika egy földrész, és még azzal sincs tisztában, hogy Észak-Amerikában más országok is találhatók, nem csak az Egyesült Államok. Most Hilton kisasszony ezen is túltett. 

Ostobaságukról nyíltan tanúbizonyságot tévő celebek vannak szép számmal, ám eddig a pálmát Sarah Palin vitte, aki Afrikát egy országnak gondolta, fogalma nem lévén arról, hogy kontinens és hol található a térképen, Észak-Amerikát meg azonosnak vélte hazájával, letörölve a Földről többek közt Kanadát. A hisztis és alulművelt ultrakonzervatív politikusasszonyt úgy tűnt, senki sem tudja felülmúlni, ám valakinek mégis sikerült. Ki nem találnák: Paris Hilton a tehetséges győztes!


HarmoNet tipp: Paris mélyponton: az angol királyi család előtt égett szenesre a piás Hilton kisasszony >>


A Hilton család fekete báránya annyira leégett egy műsorban, hogy annál jobban a Reichstag sem.
Éppen barátnő kereső vetélkedő műsorát népszerűsítette a briteknél, amikor a műsor keretében szóba került a miniszterelnök, és Paris kisasszony szemrebbenés nélkül Gordon Ramsayt nevezte meg a poszt betöltőjeként. Nagy Britannia egyöntetűen felszisszent, az értetlenkedő szőkeséget meg felvilágosították, hogy az általa említett személy egy káromkodásairól hírhedt sztárszakács, és semmi köze az államfőhöz. Paris Hilton azzal védekezett, hogy éppen az említett mesterszakács éttermében vacsorázott, ezért ugrott be neki ez a név. Vajon ha előtte focimeccsre megy, akkor David Beckham avanzsál miniszterelnökké? A kissé butácska hölgyet ismerve még ez sem lehetetlen – bár David Beckham neve kevésbé hasonlít az államfőére – az minden esetre tény, hogy a Szigetországban szerzett magának pár ellenséget.
 
 
[ 1499 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x