Erdőhegyi Brigi táncosával tölti éjszakáit - Cseh Szakál...
Címlap / Showbiznisz / Erdőhegyi Brigi táncosával tölti éjszakáit - Cseh Szakál Tibor azonnal nyerő pozícióban volt

Erdőhegyi Brigi táncosával tölti éjszakáit - Cseh Szakál Tibor azonnal nyerő pozícióban volt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Közel másfél hónapja tölti együtt majd’ minden estéjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő valamint a televíziós táncos show-műsorból jól ismert Cseh Szakál Tibor. S hogy mi ennek a vonzalomnak az oka? 

A híres táncos és a különleges szépségű énekesnő egy castingon találkoztak. Erdőhegyi Brigi legújabb revü showjához keresett táncosokat, s Tibor egy közös ismerősük ajánlásával került a válogatásra.

"Már láttam Tibort táncolni, ismertem a stílusát, így amikor megláttam a színpadon, szinte meg sem kellett mozdulnia, tudtam, ő lesz a tánckarom új tagja" – mosolygott Brigi.
"A Cotton Clubban találkoztam először Brigivel, de ahogy elkezdtük a közös munkát, azonnal egy hullámhosszra kerültünk – vette át a szót Tibor. – Remekül tudunk együtt dolgozni, balettos múltja miatt nagyon jól veszi az akadályokat, gyorsan haladunk. Sőt gyakran nekem kell kicsit őt visszafogni, annyira szigorúan veszi a próbákat."


Erdőhegyi Brigitta már hét éve koncertezik a belvárosi Cotton Clubban. Egész estés előadását vérpezsdítő táncelemek, látványos, elegáns kosztümök színesítik, a kor hangulatát érzékeltető filmrészletek teszik teljessé.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4815 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x