Ben Sebestyén Balázsra szeretne hasonlítani
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ben Sebestyén Balázsra szeretne hasonlítani

Ben Sebestyén Balázsra szeretne hasonlítani

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Ben életének legnagyobb álma teljesült, amikor találkozott példaképével, Sebestyén Balázzsal. A VIVA műsorvezetője régóta szeretett volna beszélgetni a népszerű képernyőssel, így amikor végül találkoztak, alig tudott megszólalni az izgalomtól. 


Rendezvénynaptár
Ben kölyökkora óta felnéz Sebestyén Balázsra, számtalan helyen elmondta, hogy szakmai példaképe a Danubius Pirítós és az RTL Klub műsorvezetője, aki szintén a zenetévénél kezdte pályafutását több, mint egy évtizeddel ezelőtt. A két tévés eddig nem találkozott, nemrég azonban egy sajtóeseményen véletlenül összefutottak. Ben nagyon meglepődött, ám összeszedte minden bátorságát, és beszédbe elegyedett Balázzsal.

„Nagyon szerettem volna találkozni Balázzsal, de eddig nem sikerült. Tegnap azonban teljesen véletlenül találkoztunk, egy sajtóeseményen, ahová forgatni mentünk. Alaposan meglepődtem, amikor megláttam, hiszen bármennyire is szerettem volna, még nem találkoztunk. Ő a szakmai példaképem, hiszen ugyanannál a csatornánál kezdte, ahol én, most pedig egy országos kereskedelmi tévé egyik legismertebb arca, és rádiós műsorvezető. A műsorai nagyon jók, ő pedig igazi profi – áradozott Ben, kicsit persze „szakmázott” is Balázzsal. – Beszéltünk arról is, hogy én vezetem most a Megállót, amelynek az első években ő volt a házigazdája. Tudom, hogy nekem még sokat kell tanulnom, hiszen élő műsort is csak pár hete vezetek, de sokat dolgozok és tanulok!”

Balázs, aki szívesen emlékszik vissza a VIVA-ban eltöltött évekre, elárulta, tehetségesnek tartja Bent, és azzal is egyetért, hogy sokat kell még tanulnia.

„Beszélgettünk a Megállóról, amely a kereskedelmi televíziózás egyik legrégebben futó műsora, 11 éve megy. Én voltam az első műsorvezetője, most pedig Ben az. Ügyesnek tartom, és azt gondolom, hogy jó néhány év kemény munkájával, kellő szakmai alázattal és tisztelettel elérheti, amit akar.” – mondta Balázs. 
 
[ 1027 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x