Jó reklám az átműtött tini - Kim Petras zenei karrierje...
Címlap / Showbiznisz / Jó reklám az átműtött tini - Kim Petras zenei karrierje érdekében is felhasználja rekordját

Jó reklám az átműtött tini - Kim Petras zenei karrierje érdekében is felhasználja rekordját

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

16 évesen ő lett a legfiatalabb személy, akit átműtöttek - férfiból nővé. Az 1992-es születésű Kim - eredeti nevén Tim - már kétéves korában lánynak vallotta magát. Az első műtétet 12 évesen végezték el, mostanra valóban nővé vált. És sztárrá.  

 

Rossz testben születtek – sokaknak ez a véleménye a transzszexuáliskról, akik közül a leghíresebb egy csapásra az a német fiú, bocsánat, lány lett, aki 12 évesen esett át az első műtéteken, és mára, 16 éves korára valóban nővé vált. Kim Petras egész életében nőként tekintett önmagára, és serdülő korára már meggyőzte környezetét és orvosait is, hogy szükség van az átműtésre. Z első beavatkozásokat 12 évesen végezték el rajta, 14 évesen már hivatalosan is nő volt, nevét is ekkor változtatta hivatalosan Timről Kimre. 16 éves korár kész nő lett, és végre boldog, ám ehhez nagyban hozzájárul, hogy közben sikeres zenei pályafutása is szépen alakul. A határozott tini nem csak nővé válását hanem zenei karrierjét is ügyesen menedzselte, és 14 évesen már megjelent első albuma is. Igazán ismertté természetesen az tette, hogy ő a világ legfiatalabb átműtött transzszexuálisa, és ezt igen ügyesen használja fel reklámként zenei karrierje érdekében. A popvilágba való bekerülés nem egyszerű, a hírnévhez sok minden kell, egy olyan rekord, mint amit Kim állított fel, egy életre garantálja számra az ismertséget. Emellett az énektudás vagy a zenei tehetség másodrangú, a lényeg a felhajtás, a különlegesség, a kitűnés, bármi áron.

Hogy mennyire etikus egy gyereket átműteni, arról sokáig lehetne vitatkozni, és bizonyára éppen annyian támogatnák, mint elleneznék az ilyen beavatkozásokat. Hogy menyire etikus ezt pop piaci reklámként felhasználni, nos, ez már más kérdés… Persze a lényeg, hogy Kim azóta boldog, és zenei szereplése mellett színészként is sikeres lett egy transzszexuálisokról film révén. Ami aggasztó, hogy a nemi szerepek önmagukból kifordulása egyre divatosabb a fiatalok körében, és nem biztos, hogy helyes dolog ennek erősítése.

Korábban: A tévében is hódítanak a melegek>>


 
 
[ 3824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x