Plusz kilók és szex a háztetőn - ez lenne a siker kulcsa?...
Címlap / Showbiznisz / Plusz kilók és szex a háztetőn - ez lenne a siker kulcsa? Katie Green így csinálja!

Plusz kilók és szex a háztetőn - ez lenne a siker kulcsa? Katie Green így csinálja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

A fiatal modell igazán nem szégyenlős, hol itt, hol ott mutatkozik igen hiányos öltözékben, és igazi ördög az ágyban! Sikerének igazi titka mégsem abban rejlik, hogy fűnek-fának és fűvel-fával, hanem bomba alakjában, ami igen rendhagyó a modell szakmában. 

Katie Gree ugyanis molett, legalábbis az utóbbi évtizedek anorexiás kifutó tündérei között. A 21 éves hölgy, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyik barátjával egy háztetőn szeretkezett, egy új nőideált testesít meg, mégpedig a nőies nőkét! Szakítva a csontváz alkatú modellek beteges külsejével, Katie inkább lemondott egy zsíros szerződésről, de nem volt hajlandó lefogyni. Amikor a Wondebra fehérneműcég a szerződés fejében arra akarta kötelezni, hogy adjon le 13 kilót, a nőiesen csinos modell azonnal nemet mondott. És jól tette! Az Ultimo - szintén fehérneműcég - azonnal lecsapott a lányra. "Felháborító, hogy azt állították Katie-ről, túl kövér ahhoz, hogy fehérneműt reklámozzon. Remek alakja van, amivel a valódi brit nőket képviseli. Azzal, hogy leszerződtünk Katie-vel, bizonyítottuk, hogy a modelleknek nem kell csontsoványnak lenniük ahhoz, hogy remekül nézzenek ki, vagy sikeresek legyenek a szakmában", nyilatkozta Michelle Mone, az Ultimo kreátora.

Katie valóban a nőies hölgyeket képviseli, és az utóbbi időben egyre több divatcég tér vissza erre az alkatra. Divatba hozzák a formás nőket, és az átlagos alkathoz közelítő modellek egyre sikeresebbek. Katie azonban nem elégszik meg a szakmai eredményekkel, a magánéletben is igazi nő! Tüzes, vad, igazi boszorka és lepedő nyűvő. Amikor az ominózus tető jelentről kérdezték, nyíltan válaszolt: "A legperverzebb dolog, amit valaha is csináltam, az egy együttlét volt az Argos áruház tetején. Na, az egy igazán fura esemény volt. Egy olyan pasival csináltuk, akivel akkor már jó ideje jártam. Csak felmentünk a tetőre, és egymásnak estünk. Csak úgy hirtelen, minden előzetes megbeszélés nélkül történt" - mondta a forró vérű lány. Ha ebben nem is, de abban mindenképpen követésre méltó, hogy vállalja szép, nőies alakját, és nem esik áldozatul a fogyókúra és diéta mániának. Íme, egy követendő példa! Katie is így lett sikeres!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3730 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x