Nejlonzacskó, maszk és szemüveg - döbbenetes fotó Michael...
Címlap / Showbiznisz / Nejlonzacskó, maszk és szemüveg - döbbenetes fotó Michael Jacksonról

Nejlonzacskó, maszk és szemüveg - döbbenetes fotó Michael Jacksonról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A sztárt mostanában igen nehéz lencsevégre kapni, ami nem véletlen. Jacko ha csak teheti, elbújik a kamerák elől, hiszen szörnyű állapotban van. Pár napja kórházba vonult, ekkor sikerült lekapni, bár jobb lett volna, ha mégsem. A fotókon egy zombi látható.  

Egy Los Angeles-i kórházban készült újabb fotó az ijesztő állapotban lévő egykori pop bálványról. Michael Jackson fején nejlonsapkával, arcán maszkkal és hatalmas napszemüveggel érkezett, ám jobban tette volna, ha régi flitteres kesztyűjét is felhúzza, vagy legalább egy hasonlót. Duzzadt keze, amin a hatalmas erek kilátszanak döbbenetes látványt nyújtott, elképzelni sem lehet, hogy a sztár arca hogyan festhet. Jacko egészségi állapota már évek óta kritikus, köszönhetően a rengeteg plasztikai műtétnek és fehérítő kezeléseknek. Nemrégiben arról is szó volt, hogy tüdő és máj átültetésre készül egy rejtélyes betegség miatt, ám a hírt azonnal cáfolták – a fotó láttán nem lenne olyan fura, ha mégis igaz lenne a pletyka. Gerincbántalmai miatt tavaly tolószékben közlekedett, korábban többször látták botra támaszkodva. Most saját lábán ment a kórházba, de igen nehézkesen. Michael Jackson most valóban egy zombira emlékeztet, annyira rossz bőrben van.

A kórházban állítólagos pigment hiányt okozó betegsége, a vitiligo miatt kezelik, ami egy speciális autoimmun-betegség, és a bőr pigmentjének elvesztésével jár. Megfigyelték, hogy a vitiligo gyakran jelenik meg komoly lelki trauma után, vagy hosszabban tartó súlyos lelki terhelés során. Ehhez kapcsolódik az elképzelés, hogy abnormálisan működő idegsejtek olyan mérgező anyagokat termelnek, amelyek károsítják a melanocitákat, s így azok mintegy „mérgezésben” pusztulnak el. Ennek ellenére a vitiligo valódi okai még ismeretlenek. Tény azonban, hogy Jacko annak idején mindent elkövetett, hogy bőre fekete helyett fehér legyen, és nem kizárt, hogy valamilyen orvosi beavatkozás miatt alakult ki nála a rendellenesség. Az ijesztő külsejű, leromlott állapotú sztár igazi elrettentő példája annak, mire képes a pénz megléte és az ész nem megléte együttesen.

Korábban: Elárverezi vagyonát a tönkrement Michael Jackson>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2689 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x