Durva! Majdnem agyonverte barátja Rihannát!
Címlap / Showbiznisz / Durva! Majdnem agyonverte barátja Rihannát!

Durva! Majdnem agyonverte barátja Rihannát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-10

Kiderült, miért mondta le az utolsó pillanatban az énekesnő a Grammy-gálán való részvételt: barátja olyan brutálisan összeverte, hogy az majdnem Rihanna életébe került. Chris Brown bíróság előtt felel tettéért, ám a rendőrség nem csak emiatt nyomoz. Belső vizsgálat is indult, mivel az összevert Rihanna fotóit valaki kilopta a rendőrségről. 

A Grammy-gála napján történt egy apró incidens, ami miatt az énekesnő az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, és barátja, aki szintén szerepelt volna egy dallal sem jelent meg az eseményen. Senki nem tudta, mi történt, amíg egy pletykalap világhálós oldalán meg nem jelent egy rendőrségi fotó az összevert Rihannáról. Ekkor derült ki, a 21 éves sztárt – pont most, február 20-án ünnepelte születésnapját - súlyosan bántalmazta barátja, a 19 éves Chris Brown, aki nem sokkal a történtek után feladta magát a rendőrségen. A férfi ott bántalmazottként a Robyn Fenty nevet adta meg, ami Rihanna anyakönyvezett neve, ám az énekesnőt mindenki csak művésznevén ismeri, ezért sokáig nem derült ki, hogy valójában kiről is van szó. Közben Rihannát kórházba vitték, ott készültek róla a rendőrségi felvételek, amelyeket valaki kiszivárogtatott.

Rihanna és barátja, Chris Brown, aki az év előadója lett az idei American Music Awards-on, a Grammy-gála estéjén egy sms miatt vesztek össze, amit a srác egy másik nőtől kapott. A szóváltásra egy autóban került sor, majd amikor Rihanna ki akart szállni, Chris erőszakkal akarta visszatartani. A dulakodásból végül verekedés lett, a fiú brutálisan összeverte az énekesnőt, fojtogatta, majd az ájult lányt a földön hagyta, és az autóval elmenekült. A rendőröket egy szemtanú hívta ki. Chris Brown később önként jelentkezett a rendőrségen, addigra a kórházban lévő Rihanna már feljelentést tett családon belüli erőszak miatt. A rendőrség azonnal nyomozást indított, és a vád jóval súlyosabb, mint családon belüli erőszak: súlyos testi sértés és gyilkossági kísérlet miatt is felelnie kell Chrisnek. A rendőrség cáfolta, hogy Chris fegyverrel fenyegette volna az énekesnőt, ám a szemtanúk és Rihanna vallomása alapján egyértelmű, hogy miközben összeverte barátnőjét, azt kiabálta: „Megöllek!”. Ez elegendő ahhoz, hogy a vád gyilkossági kísérlet is legyen. Az első tárgyalás március 5-én lesz, Christ Michael Jackson és Winona Ryder ügyvédje képviseli majd, aki szabadlábon védekezhet, 50.000 dolláros óvadék fejében engedték el. A rendőrség emellett belső vizsgálatot is indított Rihanna kilopott és nyilvánosságra hozott képei miatt.

HarmoNet tipp: Megverték Madonnát>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x