Beckham újra a csúcson, jó úton Dél-Afrika felé!
Címlap / Showbiznisz / Beckham újra a csúcson, jó úton Dél-Afrika felé!

Beckham újra a csúcson, jó úton Dél-Afrika felé!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

David Beckham, a Los Angeles Galaxy sztárja a lehető legjobb úton halad az idollá válás felé. A világ legismertebb angol sportolójaként, és a legnagyobb európai sztárfutballistaként karrierje ismét felfelé ível. Az angol középpályás egyre közelebb kerül utolsó nagy álma, a következő VB részvétel felé, ahol karrierje csúcsára egy győzelemmel fel is tehetné a koronát.  

David Beckhamet lehet szeretni, lehet utálni, de annyi tény, hogy sok ember szemében ő a futball egyik élő legendája. A legtöbb kisgyerek az ő mezében rohangál világszerte a játszótéri focipályákon, és aktuális klubja is milliókat keres a mez eladásokból, hiszen a szurkolók is a sztár nevével díszített mezekért tolonganak az ajándékbolt bejárata előtt. Világsztár, hiszen neve mindenhol divatosan cseng, az óriáscégek versengenek a vele kötött reklámszerződésekért, saját parfüm márkája van, olyan név lett a foci világában, mint Michael Jordan a kosárlabdában. Ian Wright, az angol válogatott egykori támadója a napokban azt nyilatkozta róla, hogy ha marad az AC Milan csapatánál, akkor az 1966-ban VB-t nyert csapat legendás tagjaihoz hasonlóan örökre beírhatja a nevét a brit labdarúgás nagykönyvébe. Wright véleménye ugyanis egyértelműen az, hogy ha Milánóba teszi át székhelyét a brit – ahogyan arról már korábban is beszámoltunk – akkor jó teljesítményének hála visszakerülhet a válogatott kezdőcsapatába, azonban ha visszatér Amerikába, végleg elbúcsúzhat a nemzetközi szerepléstől. Sokak véleménye, hogy az amerikai liga, az MLS csak arra jó, hogy a világsztárok levezessenek ott, ahogyan tette ezt annak idején Pelé és Beckenbauer is.

A jelenleg 108 szoros válogatott Beckham olyan sztárok nyomába ért, mint Bobby Charlton és Booby Moore, és utóbbival holtversenyben a legtöbb válogatottsággal rendelkező mezőnyjátékos hazájában. Az abszolút csúcstartó Peter Shilton, aki 1970 és 1990 között 125 alkalommal védte a nemzeti tizenegy hálóját. Beckham számára, ha kvalifikálják magukat a következő világversenyre, még az ő rekordja is elérhető távolságban van. Jelenleg úgy fest, hogy nagy vágya teljesülhet, ugyanis minden jel arra mutat, hogy az AC Milan és az LA Galaxy megegyezni látszik a sztár átigazolásáról, Victoria már ki is nézte leendő milánói otthonukat, egy 18 szobás villát a belváros szívében. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a Manchester United és a Real Madrid után a Milan méltóbb klub Becks számára az amerikainál, ahol – meghallva távozási szándékát – a szurkolók már egyáltalán nem várják vissza tárt karokkal, sőt inkább árulónak tekintik, és szabadulnának tőle. Talán ez lesz az utolsó érv az átigazolás mellett, hamarosan mindenképpen kiderül, hogy marad-e a rossoneroknál az angol futballzseni.
 

Korábban: Küldje el Beckhamet melegebb éghajlatra>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x