Díjeső Paris Hilton számára - három Arany Málna a jutalma...
Címlap / Showbiznisz / Díjeső Paris Hilton számára - három Arany Málna a jutalma a szőke celebnek

Díjeső Paris Hilton számára - három Arany Málna a jutalma a szőke celebnek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Egy nappal az Oscar-díj átadása előtt hagyományosan kihirdették az Arany Málna "győzteseit" is, a díjat természetesen egyik jutalmazott sem vette át. Az 1980 óta létező Razzie Awards gálán nem jelentek meg az elismerést kiérdemlő hírességek, akik közül idén Paris Hilton vitte a pálmát - akarom mondani málnát. 

 

Mike Myers vígjátéka, a Love Guru kapta idén a legtöbb Arany Málna-díjat a szombat esti, Los Angeles-i díjátadón. Immár 29 éve hagyományosan az Oscar-gála előestéjén jelentik be, és adják át az Arany Málnát a legrosszabb filmeknek és szereplőknek. A Love Guru kapta a legrosszabb filmnek, a legrosszabb színésznek és a legrosszabb forgatókönyvnek járó Arany Málnát is. Hasonló módon három díjat szavaztak meg a nem éppen népszerű Paris Hiltonnak is, a The Hottie and the Nottie-ban nyújtott alakításért övé lett a legrosszabb színésznő és a legrosszabb filmes páros, a Repo: The Genetic Opera című horrormusicalért pedig a legrosszabb női mellékszereplő Arany Málnája. A német Uwe Boll a legrosszabb teljesítményért kapott Arany Málnát: ő rendezte a Király nevében című filmet, amely hatalmas bukás volt, a kritikusok is kivégezték továbbá három 2008-ban bemutatott filmjéért, és hozzá még egy életműdíjat is, olyan horror-gyöngyszemekért, mint az Egyedül a sötétben, vagy a Holtak háza.


 
A díjazottak között azonban szokás szerint nívósabb művészeket és tévútjaikat is megtalálhatjuk: idén Pierce Brosnan lett például a legrosszabb mellékszereplő, a hatalmas kasszasikert aratott Mamma Miá-ban alakított szerepéért: kiderült ugyanis, hogy az ABBA-dalokra épült musical meghaladta az ír színész énekesi képességeit. A legrosszabb remake, feldolgozás, előzmény vagy folytatás címével Steven Spielberg műve, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága „büszkélkedhet”. A díjalapító John Wilson szerint érdemes lenne összehozni egy filmre Bollt és Paris Hiltont, akit a XXI. század Gábor Zsazsájának nevezett, mondván: "nem attól híres, hogy bármiben is tehetséges volna, hanem attól a férfitól, akivel éppen lóg". A díj egy golflabda-nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málna, amelynek értéke 4.97 dollár.

HarmoNet tipp: Bírósági botrány! Vádemelés a Golden Globe sztárjai ellen>>
 
 
[ 744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x