Börtönviselt sztárok - ismét egy kis csemege a hírességek...
Címlap / Showbiznisz / Börtönviselt sztárok - ismét egy kis csemege a hírességek szennyeséből

Börtönviselt sztárok - ismét egy kis csemege a hírességek szennyeséből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

Első két csokrétánk után most jöjjön az újabb adag: olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik már voltak a rács túloldalán. Persze csak egy kis ízelítőt adunk, hiszen a teljes lista köteteket tenne ki. Lássunk néhány csemegét a rosszalkodó celebek közül. 

 

Kezdetnek rögtön itt van Sophia Loren, a csodálatos díva, akit nemzedékek rajongtak körül. Minden idők legszebb és legtehetségesebb színésznője adócsalás miatt került rács mögé, ám népszerűségét még ez sem csorbította. Hazájában ítélték el, egy ideig emiatt Svájcban élt, ám, hogy hazatérhessen, inkább leülte a kiszabott büntetést. Szintén csalásért ítélték el Zalatnay Saroltát is, aki három évet töltött börtönben. Tartozásait azóta is nyögi, de becsületére legyen mondva, hogy tettestársaival ellentétben ő legalább igyekszik helyrehozni ami  kárt okozott. A sort továbbra is a hölgyekkel folytatjuk, hiszen két rosszcsont is van, aki nem hiányozhat a sorból. Amy Winehouse egy időben többet volt bent, mint kint, bűnlajstroma elképesztően hosszú, de leginkább a testi sértés szerepel rajta visszatérően. Az énekesnő rendkívül agresszív, ami drogos, italozó életmódjának köszönhető. A másik díszmadár természetesen Paris Hilton, aki Amyhez képest ugyan jó kislány, de azért az ittas vezetést ő sem úszta meg. Az örökösnő nagyon megjárta, hogy jogosítvány nélkül és alaposan bepiálva ült volán mögé: a kőkemény Arnold Schwarzenegger nem kegyelmezett, Parisnak 23 napot ülnie kellett. Büntetését ugyan megszakították egészségi állapotára való tekintettel – a valóságban cellatársai kicsinálták – ám a börtönt nem kerülhette el.

Korábban: Híresek és veszélyesek>>

A férfiak közül mostanában Boy George esete a modell sráccal borzolta a kedélyeket, az egykori énekes, akinek már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal, most súlyos börtönbüntetésre számíthat, hiszen bűnösnek találták testi sértés elkövetésében. A kissé megkopott sztár megbilincselte és megverte vonakodó áldozatát, amiért az nem akart vele… khm… játszani. Robert Downey Jr. kábítószerrel való visszaélés miatt egy időben szinte folyamatosan börtönben volt, és ha már itt tartunk, nem lehet kihagyni a szórásból Amy Winehouse volt pasiját, Blake Fielder Civilt sem, aki csak nemrég szabadult, hasonló problémák miatt. Tommy Lee felesége, Pamela Anderson bántalmazása miatt ült négy hónapot, és valószínűleg még súlyosabb büntetést kap Chris Brown, aki nemrég összeverte barátnőjét, Rihannát. Sean Penn annak idején szintén helyben hagyta párszor feleségét, Madonnát, mégsem ezért, hanem lesifotósok elnáspángolásáért ült harminc napot.

HarmoNet tipp: Sztárok, akik nem férnek a bőrükbe>>

Nos, a fentiek a lista szerényebb résztvevői, az igazi nehézfiúkat lássuk legközelebb.


 
 
[ 2243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x