Rihanna gyógyul, Chris kezelteti magát - vajon melyikük lesz...
Címlap / Showbiznisz / Rihanna gyógyul, Chris kezelteti magát - vajon melyikük lesz ott a tárgyaláson?

Rihanna gyógyul, Chris kezelteti magát - vajon melyikük lesz ott a tárgyaláson?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-07

Rihanna és Chris Brown is készül a március 5-ei tárgyalásra. De, hogy melyikük lesz jelen, még nem tudni. Lehet, hogy Rihanna csak ügyvédjeivel képviselteti magát, ellenben Chris kénytelen lesz elmenni, hiszen ha jó benyomást akar gyakorolni a bíróságon. A vádak súlyosak. 

Március 5-én remélhetőleg megtartják első bírósági tárgyalását Chris Brown és Rihanna ügyében. A vérmes énekes, aki alaposan összeverte szintén ezen a páylán dolgozó barátnőjét, súlyos vádakkal néz szembe: testi sértés, gyilkossági kísérlet. Chris Brown, aki szeretne a bíró és a közvélemény előtt is valamivel jobb színben feltűnni dühkezelési tanfolyamra iratkozott be, hogy bizonyítsa javulási szándékát. Alapos oka is van rá, hiszen nem a néhány héttel ezelőtti eset volt az első, hogy megütötte Rihannát, ám eddig sohasem bánt el ennyire az énekesnővel, mint legutóbb. A 19 éves srác egyébként is hírhedt arról, hogy pillanatok alatt elborul az agya, és ilyenkor elképesztő agresszívan viselkedik. Legutóbbi tette, amikor kis híján agyonverte Rihannát, a karrierjébe, és pár évébe is kerülhet. Az eset óta senki, sehol nem hajlandó lejátszani számait, klipjeit is levették a műsorról, és sehol sem léphet fel. Ezen kívül számíthat egy igen súlyos ítéltre is a bíróság részéről, hiszen ájultra vert barátnőjét az utcán hagyta, súlyos sérülésekkel. A srácra emellett a börtönben is várnak még páran: a szintén nem éppen patyolat tiszta Jay-Z haverjai a rács mögül már megüzenték Chrisnek, hogy ne számítson sok jóra, ha a közelükbe kerül.

Eközben Rihanna nyaral és gyógyul. Punta Mitán bulizik már egy hete, hogy feledje a lelki megrázkódtatásokat. Egész nap úszkál, napozik, este jöhet a buli és a tánc a haverokkal. Az arca már szépen gyógyul, kezdi visszanyerni eredeti szépségét. A lelki sérüléseket is igen hamar kiheverte, jókedvű és szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt, már napszemüveg nélkül is. Arról egyelőre nincs szó, hogy visszatérne a munkához, és nem valószínű, hogy a tárgyaláson személyesen is megjelenik. Az elmúlt héten valószínűleg átgondolta, hogy legközelebb egy kevésbé verekedős társat választ majd, kérdés csak az, vajon miért tűrt eddig a sikeres és gyönyörű nő? Rihanna egyébként 21. születésnapját is Punta Mitán ünnepelte barátaival, és állítólag Chris is küldött neki jókívánságos sms-t. Chris békülni szeretne, ám nem biztos, hogy Rihanna még ezek után is megbocsát.

HarmoNet tipp: Majdnem agyonverte barátja Rihannát>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2076 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x