Tényleg apa lesz Ben?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tényleg apa lesz Ben?

Tényleg apa lesz Ben?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Ben műsorvezetésével elindult a megújult VIVA Interaktív. A zenetévé délutáni műsora márciustól hosszabb lesz, sokkal több zenével, sztárvendégekkel, tanácsadókkal, és a legújabb, legfrissebb hírekkel várja a nézőket. Ben és a megújult Interaktív jól indult, a műsorvezető már az első adásban feltehette kedvesének a kérdést: mondd, apa leszek...? 

 

Rendezvénynaptár
Megújult az Interaktív, mostantól hosszabb, izgalmasabb, érdekesebb és informatívabb a műsor, több zenével. Az első adást Ben vezette, aki jobban izgult, mint máskor.

 

A beszélgetések hosszabbak lettek, sokkal több információ hangzik el, jobban fel kell készülni. Főleg, amikor olyan témákról beszélgetünk, amelyek a mai fiatalokat közelről érintik. Ilyenek például párkapcsolati, családi vagy iskolai problémák… Ilyenkor szakértők vannak a segítségünkre, és valódi gondokra keressük a választ – árulta el Ben, aki az első élő adásban rögtön furcsa helyzetbe keveredett. – A vendégeink között volt Keleti Györgyi, akiről elterjedt, hogy kisbabát vár. Most elárulta az igazságot, nem terhes, de szeretne hamarosan gyermeket. Közben bekapcsolták az adásba telefonon a kedvesemet, Kovácsovics Fruzsit, akiről mostanában szintén az a pletyka terjedt el, hogy gyereket vár… Megkérdeztem tőle: mondd, apa leszek? Természetesen nem vár babát, később ugyan szeretnénk majd gyereket, de ennek még nincs itt az ideje" – nevetett a műsorvezető.

 
 
[ 914 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x