Kemény csata: Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes...
Címlap / Showbiznisz / Kemény csata: Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes - Tóth Vera és Rúzsa Magdi is a legjobb énekesnők között

Kemény csata: Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes - Tóth Vera és Rúzsa Magdi is a legjobb énekesnők között

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Tóth Vera érzelmes, selymes hangjával, míg Rúzsa Magdi erőteljes, jellegzetes megszólalásával lett a közönsége kedvence. A két év hangja most először méri össze tudását. Vera és Magdi is esélyes a Women of the year legjobb énekesnői díjára. 

Idén első alkalommal rendezik meg hazánkban is a New Yorkban és Londonban a legnagyobb sztárokat felvonultató GLAMOUR Women of the Year díjátadót. Március 19-én az is kiderül, hogy ki hazánk legjobb énekesnője. A jelöltek között van mindkét női Megasztár: Tóth Vera és Rúzsa Magdi is.


„Baráti viszonyban vagyunk Magdival, sokszor bulizunk együtt és rengeteget beszélgetünk. Egy korosztály vagyunk és mindketten a zenéért élünk, éppen ezért nagyon jól megértjük egymást..” – mondja az első Megasztár győztes. – „Én nem tudok szakmabelire féltékeny lenni, annyira más karakter mindenki hangilag is. A jelölteket nézve is nehéz lenne választani. Zséda érdemelné meg a díjat az alapján, hogy mennyi ideje van a szakmában és mit tett le ez alatt, de én mégis a testvéremnek, Gabinak és Magdinak szurkolok. Az ő hangjuk, dalaik érintenek meg leginkább.” – tette hozzá Tóth Vera.


Magdi is osztja Vera véleményét. „A Megasztárosok között mindig is volt egy összetartás, éppen ezért Verával sincs köztünk semmilyen ellentét. Nagyon jókat szoktunk együtt röhögni.” – vallotta be Rúzsa Magdi. – „Én nem csak a saját jelöltségemre vagyok büszke, hanem arra is, hogy mellettem két másik vajdasági lány is ott van a legjobb énekesnők között. A díjátadót nagyon várom, már készülök rá.” – árulta el az énekesnő.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4030 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x