Bódi Sylvi a ruhatervezésben is jeleskedik, nem okozott csalódást,...
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi a ruhatervezésben is jeleskedik, nem okozott csalódást, most is hozta formáját

Bódi Sylvi a ruhatervezésben is jeleskedik, nem okozott csalódást, most is hozta formáját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Csodálatos darabokat láttunk tőle ízelítőképp a SUGARBIRD kollekció fotózásán, ahol az általa bemutatott ruhák tervezésében is részt vett. A Magyar divatkreátor Jagasics V. Csonka Hedvig csodálatos ötletekkel bolondítja meg a kényelmes, ugyanakkor testet lelket gyönyörködtető öltözeteket a fürdőruháktól a fehérneműkön keresztül a pólóig. 

Mennyire vettél rész a tervezésben?
Mindenki eldönthette, hogy ki mennyire akar belefolyni, én szerettem, és ott voltam mind az anyagok mind a színek kiválasztásánál, és a véglegesítésnél is. De figyelembe vettük a piac igényeit. A tervezővel, Hédivel közös megbeszélés tárgyát képezte a kollekció végleges kialakítása. Az ő szakmai tudására és irányításával dolgoztunk, de a saját arcunkra terveztük a ruhákat. Például rózsaszín és föld színű darabok is kerültek a kollekciómba, pedig nem a kedvenc színeim.

Melyik színeket kedveled?
A legjobban a feketét, az sose megy ki a divatból, és a fehéret, de a pirosat is szeretem.
Csinálunk, majd egy pin-up-os kollekciót, ami majd az 50-es, 60-as éveket idézi. Kis virágos, pöttyös nyári darabokkal. Biztos vadító lesz.

Nyáron, sárgát, lilát hordok szívesen a fehér mellett, mert kiemeli a bőr szép barna színét. A türkiz a nyári barna bőrön például csodálatosan mutat. Más kéket nem nagyon hordok, az nekem hideg szín azt nem nagyon szeretem.

Mennyire használod a színeket a mindennapokban, mint lélekre ható tényezők?
Tisztában vagyok a színek lélekre történő hatásával és a csakrák kapcsolatával, ezért többnyire figyelembe veszem ezeket. Ha csak a természetet figyeled, akkor is kiderül, hogy mely színek hatnak pozitívan, élénkítően és melyek érintik meg lelkünk szomorúbb részeit. Ahogy ősszel hullanak le a falevelek nagyon jól megfigyelhető ez a hatás. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x