Anyagi csőd, kapcsolati válság - Kerry Katona padlón
Címlap / Showbiznisz / Anyagi csőd, kapcsolati válság - Kerry Katona padlón

Anyagi csőd, kapcsolati válság - Kerry Katona padlón

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az világhálón adta tudtul az énekesnő, hogy válságban van. Kerry Katona minden szempontból csődbe jutott: anyagilag is, és magánéletileg is. Az Atomic Kitten egykori sztárja igyekszik rendbe hozni, amit még lehet, de nagyon kiborult. 

Az utcán sírta el magát a házából kilépő Kerry, amikor bejelentette: házasságának vége. Elválik férjétől, Mark Crofttól, akivel két éve élnek együtt. A pár kapcsolata eddig is viharos volt, és Kerrynek elege lett abból, hogy ő tartja el a családot – pontosabban tartotta. Miután tavaly augusztusban 82.000 font adótartozást állapítottak meg számára, Kerry magáncsődöt jelentett. Decemberben autójukat, egy Porsche Carrerát kellett eladniuk, majd egy hete másik sportkocsijukat, egy Porsche Cayenne GTS-t vittek vissza a szalonba, mivel nem tudták fizetni a részleteket. A házaspár anyagilag padlóra került, és megromlott kapcsolatuk számára ez jelentette a véget. Mark, aki leginkább csak költötte a pénzt, semmivel nem járult hozzá a családi kasszához, Kerry pedig jóval többet ivott, mint kellett volna. Az alkohol persze nem oldotta meg a pénzügyi gondokat, sem azt, hogy az Atomic Kittenből való kiválása után Kerry karrierje is megfeneklett. A bevételek elapadásával együtt persze a pár nem lett kevésbé költekező, így a végén semmijük sem maradt, csupán Kerry négy kisgyereke, akiket valamiből el kell tartani.

Kerry most egy pénzügyi tanácsadót és egy ügyvédet fogadott. Előzőt, hogy anyagi helyzetét valahogy rendbe hozzák, utóbbit, hogy elintézze a válást mihaszna férjétől. Kerry a Facebook kapcsolattartó portálon hozta nyilvánosságra, hogy elválik, személyes adataiban megváltoztatva státuszát egyedülállóra. 5000 ismerőse – ennyi a maximális limit, akit jelölni lehet – megdöbbenve látta a változást. Kerry naponta frissítette oldalát, és kommentálta életét, így az egész világ nyomon követhette az énekesnő mindennapjait. Válásával kapcsolatban azt írta: „Kerry sosem gondolta, hogy ez még egyszer bekövetkezik.” – célozva korábbi, 2006-ban történt válására Bryan MacFeddentől. A tönkrement sztár most magára marad négy gyerekével, és az anyagi gondok valamint a válás megpróbáltatásai mellett még súlyos alkoholizmusával is meg kell küzdenie.
 




 

HarmoNet tipp: Észbontó! Kerry katona elárverezi melleit>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1317 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x