Katie Price megmutatja mire képes!
Címlap / Showbiznisz / Katie Price megmutatja mire képes!

Katie Price megmutatja mire képes!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A dúskeblű modell nem kis fába vágta a fejszét, amikor eldöntötte, az egész világnak megmutatja mire képes. Ezúttal nem fotózásról, fellépésről vagy showműsorról van szó, Katie valóban emberfeletti teljesítményre készül. Aki inspirálja, a kisfia.  

„Minden nap edzek.” – mondta Katie – alias Jordan – amikor tervéről beszélt. A sokat kritizált modell most igazán nemes gesztusra szánta el magát, és végre meg akarja mutatni, nem csak a pózolásra és botránykeltésre képes. A mellméretéről elhíresült hölgy nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a maratoni táv lefutása. Katie és a férje, Peter Andre az áprilisi London Marathon indulói között van, az 1981 óta megrendezésre kerülő jótékonysági futóversenyen szeretnék bizonyítani, hogy egy ember bármire képes, csupán elhatározás és kitartás kérdése az egész. Főként igaz ez, ha szeretteinkről van szó, márpedig Katiet fogyatékos kisfia inspirálja, hogy képes legyen felülkerekedni önmagán, és teljesíteni a 42 kilométeres távot. A házaspár 250.000 fontot ajánlott fel nevezési díjként – erre a versenyre a résztvevők majd’ 80%-a tesz valamilyen felajánlást, így évente több tíz millió fonttal támogatnak valamilyen jótékonysági szervezetet. Idén a The Children’s Trust elnevezésű szervezet kapja a pénzt, akik halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket támogatnak.

HarmoNet tippp: Modell imitátor kislány>>

„Mikor elkezdtük az edzéseket, én 200 métert tudtam lefutni, a férjem pedig 1500-at. Ez nagyon elkeserített, de a kisfiam erőt adott. Azóta egy nagyon kemény edzésprogramot csinálok, még alkoholt sem iszom. Minden nap futok, és most már képes vagyok végigcsinálni a fél maratoni távot.” – mesélte Katie. Áprilisig még van idő felkészülni, bár a modell térdét nagyon megviseli a kemény igénybevétel. Ennek ellenére nem adja fel, és feltétlenül ott lesz a rajtnál. A rendkívül kemény edzéstervnek köszönhetően a modell nagyon sokat fogyott, a lábai pedig elképesztően izmosak lettek. A sportos külső nagyon jól áll neki, a kitartása követésre méltó. Hajrá Katie!

Korábban: Jordannek kevés az ötezer ismerős>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x