Détár Enikő szívesen bújik férfiruhába - az összhang...
Címlap / Showbiznisz / Détár Enikő szívesen bújik férfiruhába - az összhang belül dől el!

Détár Enikő szívesen bújik férfiruhába - az összhang belül dől el!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

"A leghétköznapibb ruhában is gyönyörű lehet egy igazán szexi nő, mert a szexisség belülről jön" - vallja Détár Enikő. A színésznő szerint nemcsak a tűsarkú cipőben tipegő, erősen sminkelt, miniszoknyás, mély dekoltázsú nő szexi. Minden nő tűnhet szexinek, egyetlen pillantás is lehet vonzó. 

Détár Enikő szerint a férfiak mindig megnézik a szexis nőket, és bár a szexisség nem feltétlenül fedetlen dekoltázst és miniszoknyát jelent, egy jól megválasztott lezser holmi az otthon töltött estékre vagy egy szép estélyi egy különleges alkalomra mindig beválik. A kényes ruhák karbantartása azonban kímélő mosást igényel, mivel ezek könnyen elveszthetik alakjukat, színük fakulhat, az anyag bolyhosodhat. Meg kell tehát találni azt a mosószert, ami kifejezetten erre a célra kínál megoldást.
 
„Én is tudom órákon át szépíteni, csinosítani magam.” – vallja be a színésznő. „De ha arról van szó, szívesen bújok Kari ruháiba és otthon a faluban abban sétálgatok. A legféltettebb ruháimat is szívesen kölcsön adom, Kari az, aki jobban vigyáz a dolgaira. Én a flitteres estélyi ruhámat is berakom a mosógépbe egy párnahuzatba varrva, arra figyelek csupán, hogy a mosószer ne tartalmazzon folteltávolító szereket, amik roncsolhatják a finom anyagot. Persze ebben a rohanó világban nálunk mindig az mos, aki éppen otthon van.”
 
Ami fontos Détár Enikő szerint, hogy egy nő mindig összhangban legyen ne csak a viselt ruhával, hanem a személyiségével is: „Amit nekem is meg kellett tanulnom, hogy a legfontosabb az önbizalom!”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x