Titkosszolgálati csúcstechnológia Obama beiktatásán - akarod...
Címlap / Showbiznisz / Titkosszolgálati csúcstechnológia Obama beiktatásán - akarod látni? (Megdöbbentő képriport)

Titkosszolgálati csúcstechnológia Obama beiktatásán - akarod látni? (Megdöbbentő képriport)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Emlékeznek még Ronald Reagenre? Az Egyesült Államok 49. elnökének beiktatására a nyolcvanas évek elején került sor, akkor még a Polaroid kamera számított csúcstechnológiának, legalábbis mifelénk, mára azonban utódját, Barack Obamát digitális fényképezőgéppel örökítették meg a Capitolium előtt tartott ünnepségen. Minden látható rajta, így a titkosszolgálat elől senki sem tud elbújni többé. 

 

A beiktató ünnepségen, amelyet Eisenhower óta hagyományosan 2009. január 20-án tartanak, meglehetősen rideg idő köszöntötte az új elnököt, és az ünneplésére összesereglett ezreket. David Bergman kolosszális méretű fényképen örökítette meg az eseményt, a teljes kép 220 fénykép összeillesztéséből áll össze, mindez 1.57 Gigapixeles felbontásban adja vissza Barack Obama elnök hivatalában eltöltött első perceit. A képen a közönség jó részének arca is felismerhető, az világhálón többen is beazonosították önmagukat vagy családtagjaikat a gigantikus méretű kompozíción. A fotó igen jó szolgálatot tesz akkor is, ha a későbbiekben kell valakit megtalálni a tömegben, ami nagyon fontos Obama és az állam védelmének szempontjából. A modern csúcstechnológiának köszönhetően egyre nehezebb elbújni a hatóságok szeme elől.Lássunk most néhány érdekes apró részletet a képből, amelyeket pirossal megjelöltünk az eredeti fényképen. Először is itt vannak sorra az elnökök:Azután kissé távolabb, a tribün tetején néhány bronxi maffiózó látható, akik közül néhányan igyekeznek sálakkal felismerhetetlenné tenni magukat. Persze az sem kizárt, hogy egyszerűen csak fáztak az urak.

Még távolabb, a medence innenső partján texasi cowboyok kis csoportja igyekszik szűkebb hazája zászlajával azt kifejezni, hogy számukra mindmáig Geroge W. a király, egyikük távcsövön kémlel, hátha Obama mögött megláthatja kedvencét.

A teljes nagyításon szinte észrevétlenül bújik meg egy angliai egyetemeket idéző épület tornya a kép jobb szélén található kolléga teleobjektívje mellett, amely kitakarja az egészen a Washington emlékműig hömpölygő embertömeg csak távolabb helyet kapó részét. A torony tetején posztoló mesterlövészek ügyelnek a biztonságra, távcsövükkel bár sokkal messzebb vannak, nyilván jobban látják Obama elnököt, mint texasi barátaink az előző képen.

A digitális technológia határai láthatólag egyre inkább kitolódnak. Ma még kuriózumszámba megy egy ilyen felbontású kép, amelyet úgy kell összeeszkábálni, de ki tudja, néhány elnökkel és harminc évvel ezután talán már a mobiltelefonunkban is hasonló képességekkel megáldott kütyü figyel majd.

HarmoNet tipp: Nem lett rekord a világhálón Obama beiktatása>>


 
 
[ 888 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x