Pintér Tibor lovas vacsorája
Címlap / Showbiznisz / Pintér Tibor lovas vacsorája

Pintér Tibor lovas vacsorája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Pintér Tibor nem mindennapi helyszínt talált ki vendégeinek. A színész a Komáromi Lovas Színházba invitálta Tornóczky Anitát, Kállai Ildikót, Beleznay Endrét és Nádas Györgyöt. Természetesen nem maradhatott el a közös lovaglás sem, de előtte gulyásleves és császármorzsa került az asztalra. Pintér Tibor nem csak főzőtudományát villantja meg, lóháton is énekel. 

Pintér Tibor már az alapanyagokat is lóháton hozza el a helyi étteremből, hogy aztán nekilásson a gulyás levesnek és a nyársaknak. „A műsor hűen tükrözi mindazt, amit én a konyhaművészetről tudok. A gulyáslevesen és a roston sült húsokon kívül nem nagyon tudok mást elkészíteni.” – vallotta be a színész, aki egyik barátjával közösen főzött. – „Nem vagyok egy ínyenc valaki, nekem az evés nem egy központi dolog, így a főzésre sem szentelek sok időt.” – tette hozzá Pintér Tibor.


A vacsoravendégek egy látványos lovas produkció után ízlelhették meg a színész gulyáslevesét, de nem kellett sokat várni a lovaglásra sem. Beleznay Endre nem tud felülni a lóra, Nádas György pedig rögtön egy szamarat kap. „Nagyon érdekes, színes este volt, ami tetszett a társaságnak.” – vélekedett Pintér Tibor. – „Én nagyon elfáradtam, izgultam is. Úgy éreztem, hogy inkább eléneklek ezerötszáz áriát, minthogy újra megcsináljam ezt, de a fáradtság az adrenalin szint növekedésem miatt csak az este legvégén tört rám.” – tette hozzá a színész.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2911 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x