Lady GaGa: Extravagáns botrányhősnő a csúcson
Címlap / Showbiznisz / Lady GaGa: Extravagáns botrányhősnő a csúcson

Lady GaGa: Extravagáns botrányhősnő a csúcson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Lady GaGa nem is olyan régóta tűnt fel a zenei életben, de máris számos botrány fűződik a nevéhez. Extrém külsejénél csak balhéi észbontóbbak: a hölgy gondoskodik arról, hogy mindig legyen mit beszélni róla. Emellett még énekelni is tud, és talán ez a legfeltűnőbb benne. 

A mai sztároknál már az a ritka, ha tehetségesek is, és nem csak egy remekül retusált, profin menedzselt és stúdióban kevert hangú, amúgy se szép, se tehetséges, se érdekes, csupán megcsinált, valóban ”mű”vészről van szó. Ha van kivétel, Lady GaGa az Stefani Germanotta – ez a polgári neve az énekesnőnek – tud énekelni, remek előadóművész: első két slágere mindjárt a toplista élére került, és erre a poptörténelemben még nem igazán volt példa! (Christina Aguilera, Mariah Carey és Tiffany volt még képes erre.) Nem hiába mondta Lady GaGa, hogy ő a tehetségével szeretné felhívni magára a figyelmet, nem azzal, hogy levetkőzik. A Playboy felkérését ugyanis visszautasította, amikor címlapra szerette volna tenni Hugh Hefner az ifjú popdívát. Lady GaGa öntudatosan elutasította a felkérést, és lám, valóban megy ez meztelenkedés nélkül is! Vagy mégsem?A 22 éves énekesnő, ha a magazinban nem is, de mindenütt máshol bizony bőségesen mutogatja bájait,
legyen szó színpadról, vagy akár a nyílt utcáról. Nemrég még a rendőrökkel is meggyűlt a baja, amikor közszeméremsértésért bevitték túl kicsi nadrágja miatt – hogy pontosan fogalmazzunk, az egész feneke és minden egyebe kilátszott. Ő ugyan azzal érvelt, hogy művész, és úgy öltözik, ahogy akar, különben is ez a divat, a zsarukat nem hatotta meg, és végül az őrszobán kötött ki az alulöltözött sztár. Persze más botrány is akad körülötte, kezdve a háttértáncos szájba verésétől kezdve az intim testrészek aláfirkálásáig. Előbbit ugyan megbánta, és valóban csak véletlen baleset volt, amikor egyik fellépésén a mikrofonnal kiverte az egyik táncoslány fogait, utóbbit azonban egyáltalán nem, és a mai napig jó poénnak tartja, hogy anno egy férfi rajongójának dedikálta a legnemesebb részét. Szóval botrányokban bőven van részünk vele kapcsolatban is, ám javára legyen mondva, minden kihágása ellenére Lady GaGa teszi a dolgát: énekel, és igen jól csinálja!

HarmoNet tipp: Lady GaGa nem vetkőzik! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2318 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x