Brutális filmet vállalt Keira Knightley - mi a célja?
Címlap / Showbiznisz / Brutális filmet vállalt Keira Knightley - mi a célja?

Brutális filmet vállalt Keira Knightley - mi a célja?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Keira Knightley összeverve, megrugdosva, megtépve. A szépséges hollywoodi színésznő a padlón, kiszolgáltatva brutális társa bántalmazásának. Nők milliói szenvedik el ezt naponta, világszerte. Most Keira is tiltakozik. 

Világszerte hetente két nő hal bele sérüléseibe. A családon belüli erőszak hatalmas méreteket öltött, mégis a legtöbb helyen magánügyként kezelik, tabu, esetleg engedélyezetett magatartás. Keira Knightley a Women’s Aid nevű, a nők bántalmazása ellen harcoló brit szervezet kedvéért vállalta, hogy eljátssza saját magát a társadalmi célú hirdetésben, amely a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet. A kisfilmben a színésznőt kegyetlenül megveri és összerugdossa a férje, megtépi, megalázza.


HarmoNet tipp: Erőszak a családban – Az áldozat: A férfi! >>

A Joe Wright rendezte jelenetben Keira azt éli át, amit sokan nap, mint nap, akár a hírességek közül is. Gondoljunk csak Madonnára, Tina Turnerre, Pamela Andersonra… Valamint a névtelen milliókra. Most újabb hollywoodi sztár emelte fel a hangját a családon belüli erőszak és a nők bántalmazása ellen. A kisfilm megdöbbentő, még akkor is, ha tudjuk, most csupán eljátszott jelenetet látunk. A valóság sokkal elborzasztóbb, és sokakkal együtt Keira is azt szeretné, ha soha, senkinek nem kéne ezt átélnie.


szólj hozzá: Keira Knightley-t megrugdossák
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1177 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x