A média nyomására férjhez menni? Judyt házasságba kergették...
Címlap / Showbiznisz / A média nyomására férjhez menni? Judyt házasságba kergették

A média nyomására férjhez menni? Judyt házasságba kergették

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Utólag úgy érzi, hogy a média jobban akarta a boldogító igent, mint ő maga. Ráadásul időközben egészen más mederbe terelődött az élete. 

Nehéz időszakon van túl a Csak csajok e heti társ-műsorvezetője. Judy az RTL Bulvárnak elárulta, hogy sokkal jobban megviselte az elmúlt hetek médiacirkusza, mint maga a válás. Szerinte ugyanis már többet beszéltek erről az egész hercehurcáról, mint kellett volna.

- Egyetlen egyszer nyilatkoztam egy újságnak, mégis rendre azzal szembesülök, hogy a számba adnak olyan mondatokat, amik sosem hangoztak el. Persze nem csoda, hiszen fel sem hívtak. Természetesen fáj a hazugság, de az évek során már megtanultam együtt élni ezzel. Sajnos, mivel közszereplő vagyok, ezt a részét is vállalnom kell. A lelkiismeretem tiszta, mindig őszinte voltam – mondta el Judy az RTL Bulvárnak.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy még hónapokkal a válási botrány kirobbanása előtt elment egy jósnőhöz, bár addig nem hitt az efféle hókuszpókuszokban. Akkoriban még úgy tűnt, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat Rolival. A jósnő akkor elmondta Judynak, ami később meg is történt vele: teljesen más mederbe terelődik az élete, és ezt a változást a férje nélkül fogja végigcsinálni.

- Én akkor egyáltalán nem foglalkoztam ezzel. Pedig ő már akkor megjósolta, hogy szét fogunk menni, mégpedig azért, mert az ember hétévente megújul, és én pont akkoriban léptem egy újabb ciklusba. Skorpió vagyok, Roli pedig egy nyugodt Mérleg, aki a balesetem után pontosan azt adta meg nekem, amire akkoriban szükségem volt: a biztonságot. Mostanában azonban másra vágytam, szerettem volna bepótolni azt, ami kimaradt. És ekkor találkoztam a mostani párommal.

Új kedvese szintén Skorpió, Mérleg aszcendenssel, tehát amellett, hogy intenzív, nyugtalan természet, a szerelemben hűséges és kitartó. Judy úgy érzi, hogy végre megkapta azt, amire Roli mellett vágyott: egy karakán férfit, egy igazi lovagot, aki mégis biztonságot ad neki.

HarmoNet tipp: Házasság vagy szakítás? Bradnek elege lett >>

A Groovehouse énekesnője ráadásul úgy érzi, hogy a házasságba is kicsit a média kergette bele. Roli nagyon szerette volna őt feleségül venni, hogy ezzel is bizonyítsa az elkötelezettségét, Judy azonban nem feltétlenül vágyott házasságra.

- Miután Roli eljegyzett, éjjel-nappal azzal hívogattak, hogy mikor lesz a nagy nap. Én még nem éreztem elég érettnek magam, és egyébként is úgy gondolom, hogy papír nélkül is boldogok lehetünk. De ez a nagy nyomás azt hozta ki belőlem, hogy belementem az álomesküvőbe. Nem láttam reálisan akkoriban, és csak később kristályosodott ki bennem, hogy nem tudunk minden problémát leküzdeni.

Judy ennek ellenére nem zárkózik el egy újabb esküvőtől. Mint mondja, ha kell, akár hatezerszer is újrakezdi, hiszen mindenkinek csak egy élete van, és a cél a boldogság. Most kiegyensúlyozottnak érzi magát, és végre újra része az életének az állandó pörgés is, ami élteti őt.

RTL Klub

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x