Stohl András és Oszter Alexandra igent mondott Geszti Péternek...
Címlap / Showbiznisz / Stohl András és Oszter Alexandra igent mondott Geszti Péternek - A színészek elindulnak a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán

Stohl András és Oszter Alexandra igent mondott Geszti Péternek - A színészek elindulnak a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Stohl András családja aggódik és drukkol a papának, aki úgy határozott, idén ismét elindul a május 30 és június 1-je között rendezendő Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán. Geszti Péter a napokban személyesen kérte fel a színész-műsorvezetőt és Oszter Alexandra színésznőt, hogy induljanak a különleges versenyen. A Nemzeti Vágta kreatív igazgatója a barátságot jelképező, bőséges ételekkel teli komatállal érkezett a két színészhez, akik nem utasították vissza sem az finomságokat, sem pedig a felkérést. 

Geszti Péter idén is elindult, hogy felkérje a sztárokat a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamára. Első körben Stohl Andráshoz és Oszter Alexandrához csöngetett be.

A Nemzeti Vágta kreatív igazgatója nem érkezett üres kézzel: egy finomságokkal teli komatálat vitt ajándékba a két színésznek, akik boldogan vállalták a megmérettetést.


„Beigazolódtak a reményeim, mindketten örömmel fogadták a felkérést. Alexandra már tavaly is indulni akart a versenyen, azóta sokat gyakorolt, hogy helytálljon a férfiak között. Andriséknál meleg, családi idill fogadott. Egyúttal megismerhettem András kislányát, feleségét és kutyáit. Kicsit úgy érzetem magam, mint a kispapák találkozóján, akik egy közös ügy érdekében találkoznak. Miután átadtam a komatálat, András visszahívott, így együtt lakmároztunk a családdal” – mesélte Geszti sikeres vidéki útjáról hazatérve.


Miután Stohl András igent mondott barátja felkérésére, elkezdett gyakorolni a Nemzeti Vágtára.

„Tavaly nagyon jól éreztem magam, miért ne indulnék idén is? – tette föl a kérdést Stohl, majd megjegyezte, reméli, ezúttal is épp bőrrel, baleset nélkül megússza a versenyt, főképp, hogy most már eggyel több lány aggódik a papáért. Kiderült, a színész nem hajszolja a győzelmet, ugyanakkor leszerepelni sem szeretne.
 
„Utolsó biztos, nem leszek” – jelentette ki teljes magabiztossággal Stohl, majd megjegyezte, nagyrészt a lovon múlik a verseny kimenetele. Szerencsére a lovarda nem esik messze a kispapa otthonától. A barátja által működtetett lovas farm éppen a ház szomszédságában található, ahonnan bármikor elhozhatja a lovat, akivel felkészül a versenyre.

Oszter Alexandra szintén nyeregbe pattant, miután Geszti Péter hivatalosan is felkérte őt a jótékonysági sztárfutamra. A színésznő versenytársához hasonlóan komolyan veszi a felkészülést. Igaz, tavaly nyár óta heti rendszerességgel lovagol, de a közelgő verseny okán ráerősít.


„Tavaly még nem voltam biztos magamban, most viszont már úgy érzem, sokkal felkészültebben tudok majd rajthoz állni. Igaz, hét évesen ültem először lovon, de csak egy évvel ezelőtt kezdtem el komolyabban foglalkozni a sporttal. Nem tudom, a fiúk mellett lesz-e esélyem, de igazából az sem zavar, ha nem állhatok a dobogón. Az a célom, hogy biztonsággal végigfussam a távot, és a lovammal együtt élvezzük a versenyt”- árulta el a színésznő, aki jelenleg a Velo tanyán lakik és Berci nevű lovával nagyon sokat gyakorol.


„Egy rendkívül okos, csinos lovam van, akivel egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Legutóbb elmentünk együtt Gödöllőre, hatvan kilométerrel odébb, hogy egy hagyományőrző ünnepségen részt vegyünk. Szerettem volna Bercit hozzászoktatni a zsivajhoz, hogy a Nemzeti Vágtán ne érje váratlanul a tömeg, a zene és a nyüzsgés. Nagyon jól tűrte. Egyedül a fényképezőgép és a kamera félemlíti meg, azzal még kicsit barátkoznia kell.

Geszti Péter hamarosan újabb sztárokat keres fel, akiket szintén felkér a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamra. Kíváncsian várja, hogy tőlük milyen választ kap, s hogy végül kik indulnak 2009 június 1-jén a celebritások egyedülálló versenyén.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x