VIVA Comet díjátadó - kik az idei év jelöltjei?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VIVA Comet díjátadó - kik az idei év jelöltjei?

VIVA Comet díjátadó - kik az idei év jelöltjei?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Aki már volt VIVA Cometen, vagy látta a zenetévé képernyőjén, tudja, mit jelent: minden évben a legjobb fellépők, a legtöbb sztár, a legjobb zenészek és előadók, a legrangosabb díjak, a legszínesebb és legmenőbb ruhák, és természetesen a VIVA - a legújabb zenékkel. A legek díjazása idén sem marad el - június 4-én újra VIVA Comet! A kategóriák a már megszokottak: a VIVA díjazza 2009-ben is a legjobb énekesnő, énekes, együttes, videoklip, és legjobb új előadó kategóriában. A Magyar Könnyűzenéért díj is gazdára talál majd júniusban, a színpadon a hazai könnyűzenei élet krémjén kívül nemzetközi sztárok is szórakoztatják a közönséget. 


Rendezvénynaptár
Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az év legrangosabb zenei díjátadóját, a VIVA Cometet. Aki volt már valaha Cometen, tudja, hogy ebben a zenei rendezvényben nem csalódhat: akár esik, akár negyvenfokos a hőség, a szórakozás és a remek színpadi program garantált!

Idén természetesen ismét színvonalas színpadi műsorral készül a VIVA – nemcsak a hazai zenei élet szereplői, hanem külföldi sztárvendégek is emelik majd az est hangulatát június 4-én este, a SYMA csarnokban! A svéd Basshunter és a norvég Madcon formáció is egy-egy őrületes produkcióval készül a VIVA Comet nézőinek. Természetesen a magyar fellépők is kitesznek majd magukért, különleges duettekkel, látványos show-elemekkel, táncosokkal és táncokkal, izgalmas feldolgozásokkal készülnek, amelyeket csak a VIVA Cometen adnak elő!

A díjátadó gálára június 4-én, a már megszokott helyszínen, a SYMA csarnokban kerül sor.


Lássuk, kik a jelöltek az idei VIVA Comet díjátadón!

Legjobb új előadó
A legjobb új előadók közül mindannyian olyan művészek, akik az elmúlt néhány hónapban, évben tűntek fel a magyar zene porondján, és azonnal hatalmas sikert arattak a fiatalok körében. Akad közöttük olyan, aki korábban egy másik formációban már bizonyított, de szólóelőadóként nemrég kezdte a karrierjét. A VIVA néző azonban nagyon hamar elfogadták és megkedvelték őket, klipjeiket pedig egyenesen imádják.

A jelöltek: Barbee • CS.I.F.O  • IdiotSide • Noémi Virág • SP


Legjobb női előadó
A legjobb női előadó kategória minden évben szoros versenyt hoz, és már maga a jelölés is nagy megtiszteltetés, hiszen számos remek hangú énekesnő van kis hazánkban. Az elmúlt években nagyon szoros volt a szavazati arány, várhatóan idén sem lesz ez másként, hiszen a jelöltek között a valódi dívától kezdve a vadóc rockerlányon át a varázslatos hangú modellig sokféle stílus képviselteti magát…

A jelöltek: Dukai Regina • Kovácsovics Fruzsina • Lola • Tóth Gabi • ZsédaLegjobb férfi előadó

E kategória jelöltjei is kemény megmérettetésre számíthatnak, ők is nagyon különböző stílusokat képviselnek, egy azonban közös bennük: a VIVA közönsége szereti őket. Megtippelni is nehéz, hogy idén ki viheti haza a gömböt, hiszen mindegyik előadó nagy rajongótáborral büszkélkedhet. Egy biztos: az sms-számlólónak lesz dolga ennél a kategóriánál…

A jelöltek: Cozombolis  • Majka • Mark • Puskás Peti • SP


Legjobb együttes
Nagy meglepetéseket tartogatott a legjobb együttes kategória. Olyan előadók is a jelöltek közé kerültek, akik tavaly más kategóriában már hazavihették a Comet-gömböt; olyanok is, akik három ilyen díjjal büszkélkedhetnek; de arra is van példa az idei nomináltak között, hogy új előadóként rögtön dupláztak is.

A jelöltek: Anti Fitness Club • Groovehouse • IdiotSide  • No Thanx • Sugarloaf


Legjobb videoklip
A legjobb videoklip kategória idén is különbözik a többitől, hiszen azokkal ellentétben itt nem a közönség, hanem egy szakmailag hozzáértő zsűri választja ki a legjobbat az öt lehetséges nyertes kisfilmből. A zsűri az első értékelési körökön már túlesett: húsz video közül kiválasztották azt az ötöt, amelyek végül versenyben maradtak, és most a Comet-gömb várományosai. Ez nemcsak a zenekarok, hanem a kliprendezők versenye is…

A jelöltek: Anti Fitness Club – Miért hazudom (Indián) • NOX – Hiszed-e még (Tóth Gergely) Puskás Peti – Állítsuk meg a világot (Herz Péter) • Zséda – És megindul a Föld (Herz Péter) Zséda – Fekete rúzs (Víg Dávid)

Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj
A VIVA 2006-ban alapította a Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díjat, amelyet azok az előadók kapnak meg évről évre, akik sokat tettek le a hazai zenéért. A díjat megkapta már az EDDA, az R-Go, és tavaly az akkor éppen húsz esztendeje a pályán lévő Ákos. Idén is kiemelkedő művészekhez kerül a Comet-gömb, ám hogy kihez, az egyelőre maradjon titok…

A kilencedik VIVA Cometen három kategóriában a nézők szavazatai döntenek. A legjobb női- és férfi előadó, és a legjobb zenekar kategóriákra sms-ben lehet szavazni, a 1794-es telefonszámon. Azokra, akik szavaznak, értékes nyeremények várnak – és természetesen lehetőségük van arra, hogy kedvencüknek juttassák a Comet-gömböt!

A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj odaítéléséről a VIVA dönt, ahogy arról is, hogy ki legyen 2009-ben az Év felfedezettje.

A Legjobb videoklip kategóriában egy szakmai zsűri ül össze, hogy eldöntse: az öt versenyben maradt klip közül melyik legyen az idei Comet legjobbja.

A zsűri tagjai a VIVA volt műsorvezetői: Patrícia, Kisó, Philip, Kristóf és Timo.
www.vivacomet.hu 
 
[ 8391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x