Napokon belül az interneten lehetnek Madame Sarkozy szexfotói...
Címlap / Showbiznisz / Napokon belül az interneten lehetnek Madame Sarkozy szexfotói

Napokon belül az interneten lehetnek Madame Sarkozy szexfotói

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Betörők jártak Carla Bruni ex-sógorának otthonában. A besurranók a vártnál is értékesebb zsákmányra bukkantak: több száz erotikus fotót vitte el, amelyeken a francia first lady látható.  

A rendőrség szerint nem is véletlenül keresték fel épp Raphael Enthovennek, Madame Sarkozy volt férjének a testvérét. Valószínű, hogy a rablók megrendelésre dolgoztak, s így a felvételeket minden bizonnyal hamarosan viszontláthatjuk a világhálón, vagy a bulvársajtóban. A francia elnök feleségéről nem ezek lennének az első napvilágot látott aktok, ám ezeken Carla Bruni nincs egyedül - volt férje társaságában látható, meglehetősen intim szituációban.


 
Egy rendőrségi informátor szerint a képeket nem véletlenül találták meg. „A betörők pontosan tudták, mit keressenek, elvitték az intim képeket, egy fényképezőgépet, tele fotókkal, videó felvételeket és számos számítógépes fájlt is" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás, aki elmondta, vasárnap éjjel törtek be a lakásba, amikor nem volt otthon senki.

Adja magát a kérdés: mit kerestek a szóban forgó fotók Bruni ex-sógoránál. Egyesek szerint Enthoven azért bízta fivérére a felvételeket, hogy véletlenül se hozhassa vele kínos helyzetbe azóta magas posztra emelkedett egykori nejét. Mások azonban azt sem tartják lehetetlennek, hogy épp ő áll a betörés hátterében, mivel a házba a szomszédok szerint szinte lehetetlen betörni, és ezt eddig még nem is próbálta meg soha senki.

Carla Bruniról modellkedése alatt már rentgeteg aktfotó készült, azonban ezekről Sarkozy már rég tudott. Így nem érte őt hidegzuhanyként, amikor tavaly ezek nagyobb nyilvánosságot kaptak. Az elnök leleményesen kezelte a helyzetet: az egyik fotót elárverezték, egy másikból pedig egyszerűen kért magának egy sajtát példányt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1039 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x