Mosoly után tombolás - Claudia besokallt
Címlap / Showbiznisz / Mosoly után tombolás - Claudia besokallt

Mosoly után tombolás - Claudia besokallt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A jelek szerint Liptai Claudia egyre nehezebben viseli újból válságba sodródott házasságáról és Dominikán szövődött új románcáról szóló pletykákat. Nyaralásából hazatérve nekitámadt egy újságírónak! 

Liptai Claudia Dominikai nyaralásából  hazatérve a reptéren még mosolyogva üdvözölte a rá váró újságírókat. Férje, Gesztesi Károly ugyan nem várta a terminálban, ettől függetlenül Liptai jó hangulatban volt, elmondta milyen csodásan érezte magát és teljesen kikapcsolódott, mintha más dimenzióba került volna. Az itthoni hírekkel nem is törődött.


Egy újságíró szerette volna a sztár hazatérését is végigkísérni, ám amikor a taxi megállt a barátnője háza előtt, Claudia kiszállt, és vadul nekirontott, azt üvöltve, "takarodjatok innen!", kis híján a kamera és a fényképezőgép is áldozata lett a jelenetnek.

Liptai Claudia a barátnőjével, az édesanyjával és a kislányával, Pankával utazott el Dominikára - éppen abban az időszakban, amikor férje, Gesztesi Károly a születésnapját ünnepelte. Épp ez adott okott a bulvársajtónak arra, hogy ismét találgatásokba bocsátkozzanak: vajon tényleg minden rendbe jött a két színész viszonyában?

Míg korábban arról volt szó, Claudia és Gesztesi szétköltözik, de papíron válni nem szeretnének, az utóbbi időben ismerőseik és kollégáik szerint egyre több időt töltött együtt ismét a pár - munkába is együtt érkeztek, együtt távoztak, sőt, olykor összebújva beszélgettek a forgatás szüneteiben.

Ugyanakkor kiderült, Gesztesi korábbi neje szintén ebben a két hétben szülte meg kisfiát, Áront - lehet, hogy a műsorvezető éppen ezért nem akart a közelben lenni...

Ugyanakkor a dominikai madarak arról is csicseregnek, hogy Liptai Claudia nemcsak pihenni ment a szigetországba.  Az utóbbi időben feltűnően sok időt töltött egy külföldi tévéssel, akivel Claudia A sztárok a fejükre estek forgatásán ismerkedett meg Afrikában.

Állítólag Dominikán is találkoztak, de a férfi perrel fenyegette meg a lapkiadókat, ha közlik a fotóját vagy a nevét. Ennek oka a hírek szerint, hogy nős, és gyermekei is vannak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x