Michael Caine keményen beszólt a politikusoknak
Címlap / Showbiznisz / Michael Caine keményen beszólt a politikusoknak

Michael Caine keményen beszólt a politikusoknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az egyik leghíresebb ls legkarakteresebb brit színész Michael Caine keményen odapirított hazája kormányának. A hollywoody élő legendát a londoni kormány adóemelelési tervei akasztották ki. 

Michael Caine azzal fenyegette meg az angol kormányt, hogy kész elhagyni hazáját, ha bevezetik a tervezett új adórendszert. A veterán, kétszeres Oscar-díjas színész ellenzi a baloldali brit kormány elképzeléseit, mely szerint a gazdasági válság hatásainak ellensúlyozására az évi 150 ezer fontnál többet keresők személyi jövedelemadóját 50 százalékkal megemelné. Caine tiltakozása jeléül kijelentette, ha e tervet törvénybe foglalják, akkor ő elhagyja hazáját, és egy olyan helyre költözik, ahol kedvezőbb feltételek mellett adózhat jövedelme után.


Azt tervezi, hogy visszaköltözik az Egyesült Egyesült Államokba, hisz ott jóval alacsonyabb az adó, ráadásu munkáját zömmel már így is ott végzi, így tulajdonképp eddig is ajándékba adta adóját hazájának.

Mint mondja, az átlagos brit munásokhoz hasonlóan 76 évesen is reggel hatkor kel, hogy munkába induljon, és nem kívánja a jövőben a milliárdokból gazdálkodó pártokat, illetve hivatali apparátust eltartani, szerinte az államnak inkább magán kellene spórolnia, és nem az embereket tovább sanyargatni...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x