Gesztesi Károly csont és bőr!
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly csont és bőr!

Gesztesi Károly csont és bőr!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Úgy tűnik, nemcsak Liptai Claudiát, de Gesztesi Károlyt is kikészíti közös életük válsága. Az egykor mackós termetű színész rövid idő alatt húsz kilót fogyott! 

Mindketten nagyon sokat fogytak - Liptai Claudia és férje, Gesztesi Károly egyre soványabb! A színészre mostanában rá sem lehet ismerni. Barátai, ismerősei szerint bár tagadja, de emészti magát házasságának válsága miatt.
 


A színész  azt állítja, önszántából dobta le a kilókat, léböjtkúrát tartott, de a kezdeti eredményre valószínűleg rásegített az érzelmi probléma is. 115 kiló helyett 95-öt nyom a sztár, az arca beesett. Gesztesi most is közös otthonban él Liptai Claudiával, aki állítólag hamarosan elköltözik lányukkal együtt. Úgy hírlik, a sztár komoly tüdőbetegséggel is küzd, saját bevallása szerint a fogyásához ez is hozzájárult.

Gesztesi Károly nemrég egy hetilapban arról számolt be, hogy a fogyókúra véletlenül jött nála. A közelmúltban Törökországba utazott, a gödi golfklubbal. Egy ötcsillagos szállodában laktak, de itt nemigen talált olyasmit, amitől igazán jóllakott volna. Volt, hogy egész nap csak salátát evett. Így aztán eldöntötte, hogy kifacsartatja a hotelben megtalálható gyümölcsök levét, és ezt fogja fogyasztani.

A léböjtkúra hatására jó pár kilóval kevesebben érkezett haza a színész. Gesztesiről -jelek szerint ő itthon sem állt le a diétával.

A színész cáfolta, hogy Liptai Claudiával való szakítása áll a fogyás hátterében. Elmondása szerint jól érzi magát a bőrében, és nem zavarják a bulvársajtó találgatásai sem.

A feleségével megállapodtak abban, hogy nem törődnek vele. Úgy érzi, Claudiával sikerült mindent megbeszélniük és lezárniuk, amit kellett.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x