Perverz házasság: ötven éves férj, ötéves feleség
Címlap / Showbiznisz / Perverz házasság: ötven éves férj, ötéves feleség

Perverz házasság: ötven éves férj, ötéves feleség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Hogy az arab világban vannak európai szemmel furcsa szokások azt eddig is tudtuk, de most Szaúd-Arábiában valószínűleg minden eddigi negatív rekordot megdöntött egy különös házaspár. 

A bizarr frigy úgy jött létre, hogy a kislány apja csúnyán eladósodott, és a kissé "türelmetlen" szexuális irányultságú hitelező ötéves kislányának kezért kérte az összeg elnegedéséért cserébe.

A kislány apjától külön élő anyja ellenezte a perverz házasságot, és ő volt az, aki gyermeke nevében válásért folyamodott a szaúdi bíróságnál. Kérelmét azonban elutasították, mivel a családfő ragaszkodott a frigy megkötéséhez. A bíró azt azonban engedélyezte, hogy a serdülőkor elérésével a kislány maga is folyamodhasson a válásért, valamint kikötötték, hogy a frigyet nem hálhatják el, míg a lány nem tölti be a nagykorúságot.

Az országban, és a nemzetközi közvéleményben is meglehetősen komoly hullámokat vert az ügy, mivel Szaúd-Arábiában épp az elmúlt években kezdték el szélesíteni a nők emberi jogait. A törvények jelenleg nem írnak elő semmilyen korhatárhoz nem kötik a házasságot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x