A technika az ördög műve?
Címlap / Showbiznisz / A technika az ördög műve?

A technika az ördög műve?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

A technika ördögi vagy angyali segítség. Hatékonyság, pontosság, vagy felesleges hajcihő? Vallomások Ungár Anikótól és Emiliotol. 

Ungár Anikó: „Az ember maga a csodatevő.”

Emilio: „Amire az ember vágyik, és amit szeretne, azt el tudja érni.”

Elhitetjük a csodát, semmilyen technikai trükk nincs… (Ungár Anikó)
„Az ember már nem is tud rácsodálkozni semmire, a csoda valójában nem is létezik, mert már mindent felülmúltunk. Az ember maga a csodatevő. A bűvészetnek azért is van létjogosultsága, mert ez egy olyan szegmens ebben a világban, ahol még talán egy órán keresztül elhitetjük a csodát, az illúziót, és ebben viszont semmilyen technikai trükk nincs. 

Az emberi fantázia határtalan...

A magánéletben viszont nagyon szeretem használni a technikai újításokat. Van már olyan telefon, ahol az e-mailjeidet el tudod olvasni, például ennek az eszközét, én is szeretem használni. Vágynék olyan újításra, hogy ha valahova sietek, akkor valahogy csak átugranék oda, és rögtön meg is érkeznék. Az viszi előre az embert, a tudósokat és a kutatókat, hogy mindig arra vágynak, ami még nem volt. Úgy gondolom, hogy az emberi fantázia határtalan.”

Ungár Anikó


Leesne egy pár embernek az álla…
(Emilio)
„Amire az ember vágyik, és amit szeretne, azt el tudja érni. Szerintem, ki kellene mennünk Amerikába, bemenni a NASA-hoz, és akkor ott leesne egy pár embernek az álla, hogy Úristen mi minden van itt... Ami az amerikai filmekben van, sokszor szerintem nem csak a képzelet, hanem a valóság.

Imádom az új dolgokat…


Nem biztos, hogy minden nagyon új dolog, jó is. Az, hogy már az interneten vásárolsz, és el is hozzák neked… Ellustulnak az emberek. Imádom az új dolgokat, divatban, frizurában, mindenben, de a túl jó dolgoknak, néha megvan a maga hátránya is. Ha egymás mellé teszünk egy szegény kisgyereket, és egy nagyon elkényeztetett gyereket, akkor az elkényeztetett miután letette a jogosítványt, megkapja a legújabb sportautót, a szegény pedig beül a kis Ladájába, és ő talán jobban tudja élvezni.”

Emilio

www.sztarportre.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x