Börtönbe kerülhet Palcsó Tamás
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Börtönbe kerülhet Palcsó Tamás

Börtönbe kerülhet Palcsó Tamás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Palcsó Tamás komoly bajba került egy meggondolatlan lépése miatt: komoly pénzbüntetés és jogsi bevonás várhat rá, de akár még börtönbe is kerülhet. 

 

Rendezvénynaptár
A Megasztárban ismertté vált énekes ellen azért emeltek vádat, mert tavaly októberben átengedte a volánt ittas barátjának. Felelőtlenségéért drága árat fizetett: súlyos balesetet szenvedtek, s Tomi jó ideig nem tudott színpadra lépni.


Palcsó és barátja októberben hazafelé tartotttak, amikor az XXIII. Kerületi Ócsai úton egy oszlopnak ütköztek  Az autót ekkor már a részeg haver vezette, aki valamitől bepánikolt és hirtelen elkezdett fékezni. 65 méter csúszás után egy oszlopnak csapódtak, ami felhasította a kocsi oldalát, és 5 centivel az énekes feje előtt állt meg.

Tomi azóta felépült, és hosszú idő után már volán mögé ülni is képes, ám az ügy ennyivel még nem zárul le. A törvény szerint ugyanis nem csak az ittas vezető vétkes, hanem az is, aki átengedte neki a kormányt. Legsúlyosabb esetben letöltendő szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság, de, ha Tomit bűnösnek találják a legenyhébb szankció is jókora pénzbírság és jogosítvány bevonás lesz.
 
 
[ 891 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x