Dráma! Eminem megbocsájt haldokló édesanyjának
Címlap / Showbiznisz / Dráma! Eminem megbocsájt haldokló édesanyjának

Dráma! Eminem megbocsájt haldokló édesanyjának

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Emninem tíz esztendőn át nem volt hajlandó szóba állni édesanyjával, számaiban is nem egyszer gyalázta őt. Most azonban az asszony haldoklik, és Eminem is élete nehéz szakaszát éli. 

Eminem egy lépéssel közelebb került az édesanyjával való megbékéléshez.  A sztár kénytelen volt szembesülni a drogok személyiségromboló hatásával, mégpedig saját példáján. Eminem  az Encore album 2004-es megjelenése óta hadakozik a kábítószerek démonával.


A sztár megpróbálta visszafogni magát, de amikor nem drogozott, ráállt a fájdalomcsillapítókra. Egy időben napi 20 pirulát is beszedett, csaknem sikerült túladagolnia magát. Eminem rádöbbent, hogy annak idején édesanyja is hasonló problémákkal küszködött, s ezért hanyagolta el gyermekeit.

„Soha nem hittem volna, hogy a drog problémák öröklődni fognak a családomban. Most, hogy rájöttem, én magam is függő vagyok,  már nem dühöt érzek anyám iránt, sokkal inkább sajnálatot.” – mondta el egy rendkívül őszinte interjúban.

Debbie Mathers, Eminem anyja, nemrégiben esett át egy szívműtéten, de az állípota továbbra is válságos, gyakorlatilag haldoklik.  A rapper nagymamája szabályosan könyörgött, hogy látogassa meg édesanyját, akinek utolsó kívánsága az, hogy megbékéljen fiával, és láthassa 13 éves unokáját, Hailie-t.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6284 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x