Túl a barátságon? - Daniel Radcliffe transzvesztita barát(nő)je...
Címlap / Showbiznisz / Túl a barátságon? - Daniel Radcliffe transzvesztita barát(nő)je

Túl a barátságon? - Daniel Radcliffe transzvesztita barát(nő)je

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A Harry Potter sztárja mostanában feltűnően sokat mutatkozik együtt egy transzvesztita előadóval, úgy hírlik valósággal elvarázsolta a transzszexuálisok világa. 

Szoros barátságot kötött Daniel Radcliffe és a szőke nőimitátor, Our Lady J -  adta hírül a The Sun című brit bulvárlap.


A színész annak idején nem kis botrányt kavart, mikor az Equus című darabban a Broadway-en anyaszült meztelenül jelent meg a színpadon. Ekkor ismerkdedett meg Our Lady J-vel, aki szintén ebben az előadásban játszott.

A hírek szerint Daniel és a barát(nő) már több alkalommal buliztak együtt New York-ban, legutóbb pedig egy jó hangulatú vacsorán látták őket beszélgetni - írja a The Sun.

A nőimitátor egyik barátja úgy nyilatkozott, hogy Radcliffe teljesen a transzvesztita világ hatása alá került , és alaposabban is meg akarja ismerni azt.

Hogy a kiváncsiságon kívül más is hajtja-e a Harry Potterként világhírnévre szert  tett ifjú sztárt, nem tudni. Mint, ahogyan azt sem, hogy a barátkozás milyen fokáig jutottak el a tranvesztita színész(nőv)el.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x