Zaklatás! Szorcsik Vikit éjjel-nappal hívogatja egy idegen...
Címlap / Showbiznisz / Zaklatás! Szorcsik Vikit éjjel-nappal hívogatja egy idegen

Zaklatás! Szorcsik Vikit éjjel-nappal hívogatja egy idegen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-18

Szocsik Vikire mostanában alaposan rájár a rúd. Nem elég, hogy kiírták a Jóban-Rosszban-ból, és Terry Black leparasztozta egy műsor felvételén, most még egy zaklató is a nyomában liheg - a szó szoros értelmében. 

Szorcsik Viktória mostanában szorongva veszi fel a mobilját, ha csörög.  Egy ismeretlen éjjel-nappal hívogatja, de nem árulja el, mit akar, sőt bele sem szól a kagylóba - csak szó nélkül szuszog. A színésznő már a mobilszámát is megváltoztatta, de a zaklató az új számot is megtudta.


Ha rajongó csinálja, akkor miért hallgat, ha pedig egy rosszakaró, akkor miért nem mondja, mit akar? - teszi fel a kérdést Viki, akit már a kagylóba szuszogással is idegesített zaklatója. A sztár a rendőrséghez akar fordulni. A BRFK szóvivője, Tafferner Éva is úgy nyilatkozott, hogy ez lenne e leghelyesebb.

Szorcsik Viktóriát, aki kezdetekről a szereplőgárdába tartozott, hónapokkal ezelőtt kiírták a Jóban-Rosszban sorozatból. A helyére Haumann Péter lánya, Petra érkezett. Ő játssza az új főnővért.

Legutóbb egy főzőműsorban is csúnyán megalázták: Terry Black a színésznő salgótarjáni származásán élcelődött, "parasztlánynak" nevezve Vikit.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3551 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x