Kizárták a Királynő nagy esélyesét!
Címlap / Showbiznisz / Kizárták a Királynő nagy esélyesét!

Kizárták a Királynő nagy esélyesét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Papp Zsófit a szépségipar avatott szakértői a Királynő egyik nagy esélyesének tartották, de korábbi aktfotói miatt el kell hagynia a versenyt 

Papp Zsófit sokan esélyesnek tartották akár a végső győzelemre is, ezért mindenkit megdöbbentett, és elszmorított, mikor kiderült, hogy a lányt több férfimagazinba is fotózták félmeztelenül. A nemzetközi, és így a hazai szabályok szerint is, azok a képek, ahol a mell látszik, mégpedig úgy, hogy nem takarja semmi, aktfelvételnek minősülnek, és kizárást vonnak maga után.

Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója csalódott a fejlemények miatt, és sajnálja, hogy haza kellett küldeniük Zsófit.

- Jól teljesített, mindent beleadott, jól szerepelt a Miss Talent-en és a Miss Charity-n is. Jó formában van, esélyesnek tartottuk az első három hely valamelyikére. Szomorúak vagyunk, hiszen szerdán hazaküldtük volna a 3 leggyengébb lányt, így csak kettőt választhatunk, Zsófi pedig határozottan az élmezőnyben volt. Ha nem kerülnek elő a képek, egész biztosan találkoztunk volna vele a döntőben. Így viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy a verseny presztizse csorbát szenvedjen.

Zsófi nagyon csalódott, de a történtek ellenére kudarcként éli meg, hogy kizárták.
- Tizennyolc éves voltam, mikor ezek a képek készültek. Most huszonnégy vagyok, most nőttem fel igazán. Nem gondoltam, hogy gáz lesz ebből. A verseny előtt konzultáltam az ügyvédemmel, ő azt mondta, hogy nem lehet baj a félaktokból. Sajnálom, hogy ez lett a vége, nagyon megkedveltem a lányokat, és szerettem volna megmutatni magam a döntőben - mondta.

Közvetlenül aazután, hogy megtudta arossz  hírt, Zsófinál eltört e mécses, de a döntést méltósággal viselte, és nem kis lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot, sorra adta az interjúkat.

Forrás: RTL Klub
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x