Hamarosan megcsodálhatjuk Claudia bájait?
Címlap / Showbiznisz / Hamarosan megcsodálhatjuk Claudia bájait?

Hamarosan megcsodálhatjuk Claudia bájait?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Liptai Claudia mindez idáig makacsul ellenállt a legismertebb férfimagazin ostromának, de most talán beadja a derekát. 

Visszatért nyaralásáról és ismét látványosan megszabadult jónéhány kilótól Liptai Claudia. A színésznő - a bulvársajtó kiemelt figyelme mellett zajló válása ellenére - kiváló formában van. Itt a remek alkalom, hogy az egész ország férfiközönsége elé tárja bájait.

Korábban állítólag már hétmilliós tiszteledíjat is visszautasított, de  úgy hírlik, most megenyhült. Ezúttal azonban már a Playboy diktálja a feltételeket: Liptainak még néhány kilót le kell dobnia, hogy szerepelhessen a lapban.


A magazin főszerkesztője, Radnay Péter úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hetekben "nem történt érdemi előrehaladás" a régóta tervezett együttműködésben. Továbbra is szeretnék, ha Claudia pózolna a Playboy-ban. Ám a színésznő súlyára vonatkozó kérdésre nem kívánt reagálni.

Liptai Claudia hónapokkal korábban, még a válási ügy kirobbanása előtt elejtett néhány olyan utalást, hogy egyszer szívesen megmutatná magát egy férfimagazin hasábjain. A csinos műsorvezető annak idején az Aktív műsorában árulta el ezt az ötletét. Azt mondta, "nem utasítja el annak a lehetőségét", hogy egyszer aktfotósorozat készüljön róla.

Leszögezte azonban, hogy csak akkor menne be pucéran a stúdióba, ha Nánási Pál, a Playboy sztárfotósa készítené róla a fényképeket - aki ma Ördög Nóra párja.

A nyuszis magazin fotósa elárulta, hogy gondolatban már készül Liptai képeire, megtervezte például a pozíciókat, amelyek szerinte előnyösek lennének Claudia számára.

A Playboy főszerkesztője egyébként a leendő képekkel kapcsolatban elmondta: évek óta tervben Liptai szerepeltetése a lapban, ő viszont Claudiával kapcsolatban is hagyományos képekben gondolkodik.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x