Már a celebek szerint is tombol a feszültség Magyarországon!...
Címlap / Showbiznisz / Már a celebek szerint is tombol a feszültség Magyarországon!

Már a celebek szerint is tombol a feszültség Magyarországon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Dukai Regina szerint a celebvilág nem egy életbiztosítás. Katus Attila szerint egy nő huszonöt-harminc évesen is gyönyörű, sőt! Vikidál Gyula a pókot nem tapossa el, inkább kirakja egy papírral. Karrier, életkor, erőszak mentesség a hétköznapokban. 

A szalonnától a kolbászig: (Dukai Regina)
„A nap fénypontja nekem most az lesz, hogy találkozom Debreczeni Zita barátnőmmel, és egy picit pihenünk, ebédelünk, vacsizunk… Bármit, bármikor, bármilyen mennyiségben képesek vagyunk megenni. Nem vagyunk salátaevők, mi imádunk a szalonnától a kolbászig, mindenféle húsokat megenni. 

Az emberek meglepődnek…
Nagyon ritka, amikor nyugodt, és tényleg vidám emberrel találkozom. Azt látom, hogy mindenki feszült, mindenki türelmetlen. Az emberek meglepődnek, amikor megállok a kis autómmal, és átengedek egy gyalogost. A mögöttem lévő már dudál, hogy menjek, úgyhogy egy kis türelmet jó lenne, ha valaki varázsolna ebbe az országba.

Ez a celebvilág nem egy életbiztosítás…
A megszokások embere vagyok, nem igazán szeretem a változatosságot, de munkában szívesen próbálom ki magam. Most is rengetegféle új project-be hívtak, nagyon jó érzés, hogy gondoltak rám. Ez a része nagyon jó, de mivel a megszokások embere vagyok, olyan jó lenne, ha lenne egy fix dolog az életemben, mondjuk egy munka, amivel foglalkozom, amire számíthatok. Ez a celebvilág nem egy életbiztosítás. Valami állandóság kellene, főleg a munka terén. Honnan tudom, hogy mi lesz a hangommal, mi lesz a külsőmmel, amiből eddig pénzt kerestem. Nagyon örülnék például annak, ha lenne egy kis kávézóm, amiért rohangálhatok egész nap, bemehetek oda, tehetem a dolgomat, ez egy nagyon jó dolog lenne.”


Dukai Regina


Nagyon élvezem ezeket a napokat… (Katus Attila)
„Irigylésre méltó helyzetben, egy táborban vagyok, ahol Magyarország huszonnégy legszebb lánya tartózkodik, és én vagyok az edző. Aerobikoztunk a szabadban - nagyon tetszett nekik, jól elfáradtak -, nyújtottunk egy jót, erősítettünk… Nagyon szép körülmények között vagyunk, én is többet vagyok a szabadban így, nagyon élvezem ezeket a napokat. Nagyon keményen edzünk, és mindenki koncentrál. Különböző képzéseken vesznek részt a lányok. 

Húsz év az átlag életkor…
Talán az fog győzni, aki leginkább képes lesz arra, hogy két-hárommillió néző szeme láttára, belenéz a kamerába, és meg lesz az a magabiztossága, hogy elhiszi magáról, itt ő a legszebb. Akinek ez jól fog sikerülni, az meg fogja nyerni a zsűrit, és a közönséget. De erre készülni kell. Meg kell tanulni gyönyörűen járni, viselkedni, szépen beszélni. Ez egy nagyon összetett feladat, nagy kihívás. Nem könnyű, pláne, hogy húsz év az átlag életkor. Van három tizenhét éves lány is, huszonnégy éves korig lehet jelentkezni. Azt gondolom, hogy minden lány életében ez a legszebb időszak, erejük teljében vannak, és gyönyörűek.

Egy nő - én azt gondolom -, huszonöt-harminc évesen is gyönyörű, sőt a későbbiek folyamán is, de itt ilyen szabályok vannak, ezek mentén kell játszani.

Mindenkinek jó tanács:
Keressünk olyan testmozgást, amit szeretünk csinálni. Nem kell olyanban gondolkozni, amihez most éppen nincs kedvünk. Ha kinyitunk egy sportlexikont, fogunk találni számos olyan sportágat, ami szimpatikussá válik nekünk, és amire azt mondjuk, hogy na ezt kipróbálom - a barátnőmmel, édesanyámmal, a gyerekeimmel, akár közösen -, és akkor már ott van a mozgás öröme. Ha pedig már ez megvan és kialakul a rendszeresség, és az étkezési oldalon, az asztalnál is legalább ennyire tudatosak vagyunk, akkor egész biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk.”


Katus Attila


A hétköznapok: (Vikidál Gyula)
„A világ másik pontján, ha valaki olvas/hallgat minket, akkor nem hiszem, hogy érzi azt a feszültséget, ami jelen pillanatban Magyarországon van. Rengeteg ember, nagyon szorult helyzetbe került. A múlt héten előfordult, hogy szó szerint, kölcsön kellett kérnem benzinre, mert nem tudtam elmenni egy bizonyos fellépésre. Nem maradt pénz, mert közbe jött valami, amit ki kellett fizetni. Tudom, hogy furcsán hangzik. Sokan nem hiszik el, hogy Vikidál Gyulának anyagi gondjai voltak. Az ember életébe begyűrűznek olyan rossz dolgok, amelyek mellett nem tud elmenni. 

A pókot nem taposom el, inkább kirakom egy papírral…
Hiába csicsereg a madár - mert olyan helyen lakom, erdő mellett, ahol ez tényleg meg van, a pókot nem taposom el, inkább kirakom egy papírral, gyűjtöm a katicabogarakat, amikor előbújnak, és teszem ki őket, ez mind nagyon szép… De ez egy pillanat, és aztán jön a postás, becsenget: Gáz, harminchétezer! Víz, harmincháromezer, és közben megyek össze...”


Vikidál Gyula

www.sztarportre.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1738 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x