Oszter Alexandra mozgássérültekkel készül a Nemzeti Vágtára...
Címlap / Showbiznisz / Oszter Alexandra mozgássérültekkel készül a Nemzeti Vágtára

Oszter Alexandra mozgássérültekkel készül a Nemzeti Vágtára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Oszter Alexandra több száz kilométeres lovas túrára indul mozgássérült sporttársaival együtt. A Nemzeti Vágta jótékonysági futamának indulója ezzel a Keszthelytől-Budapestig tartó, tíz napos lovaglással készül fel a június 1-jei megmérettetésre. 

Oszter Alexandra több száz kilométeres lovas túrára készül. A színésznő egy különleges lovascsapattal együtt vágtázza végig az országot, akik között mozgássérült és ép sportolók egyaránt megtalálhatók.


A túra Keszthelyről indul és Budapesten, a Nemzeti Vágtán zárul. A különleges mozgássérült lovascsapat a „vágta” alatt megáll Veszprémben és Székesfehérvárott.  A VELO Túra lovasait minden városban a helyi polgármesterek vezetésével a lovas és fogyatékos szervezetek képviselői üdvözlik.

„Az edzőm, Nagy Balázs révén kerültem közel a mozgássérült lovasokhoz. Miután a lovaglás a szívügyem, és nagyon tetszett a program, illetve maga a lovas terápia is rendkívül szimpatikus, úgy éreztem, én is segíteni akarok.


Tíz napon át lovagolunk majd, ez egyben felkészülés is lesz a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamára, amelyen szintén elindulok. Igaz, nem vágtázunk, de a lovammal remekül összeszokunk majd az úton, ami nagy előnyt jelent a Vágtán”
– mondta Alexandra, aki egyáltalán nem tart a több száz kilométeres lovaglástól, sőt, alig várja, hogy Berci nevű magyar parasztlovával elinduljanak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x