Claudia: borzasztó szegénységből jöttem
Címlap / Showbiznisz / Claudia: borzasztó szegénységből jöttem

Claudia: borzasztó szegénységből jöttem

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Gyerekkoráról, és jövőbeni terveiről vallott Liptai Claudia egy bulvárlapnak. A műsorvezető elmondta: nagyon mélyről indult, kövérnek és csúnyának tartotta magát, de ezt a szex-szel képes volt kompenzálni. A jövőben pedig szívesen visszatérne a színpadra. 

Színházi visszatérését fontolgatja Liptai Claudia - A napokban megjelent a Vígmajálison, s úgy tűnt, szívesen venné, ha visszafogadnák. Már a főiskolai évek alatt felfigyeltek rá, s bár a Vígszínházban játszott, mégis a tévé tette híressé.


Korábban célzott arra, szívesen állna újra színpadon, de úgy érezte, a szakma kivetette magából. Szerinte a színház sznob, a kereskedelmi tévéktől csak 8-10 embernek engedi meg az "átjárást". Jelenlegi munkája kielégíti anyagilag is, ám a színházat is hiányolja: drámai vénája mélyebb, mint gondolnák. Tudja azt is, amit most csinál, az nem örökéletű. A tévés siker azonban szabadságot ad - mondta el egy bulvármagazinnak a műsorvezető.

A csinos sztár a lapnak elárulta: lehet, túlvállalta és olykor túlhajtotta magát, de gyerekként megtapasztalta a szegénységet és a létbizonytalanságot. Megtanulta, hogy édesanyján kívül csak magára számíthat. Budán nőtt fel, egy dohos pincében éltek, ahol reggelre nyirkos lett a takaró. Borzasztó szegények voltak - mondta Liptai Claudia.

A műsorvezető elmesélte: fiatalon nem tartotta magát szépnek sem. Tulajdonképpen ma sem mer belenézni a tükörbe, mert szerinte csúnya és kövér. Korábban "vicces csöcsikének" nevezte magát. A külsejével nem tudta felhívni a figyelmet, hódítani sem tudott, pedig nagyon szeretett volna.

Ezért valami extrát igyekezett nyújtani. Mint mondta, nála ez a szex volt. Ha már eljutott partnerével odáig, a legnagyobb örömöt nyújtotta, mert az megtérült - vallotta be Claudia.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1584 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x