Megiszom a napi 10-12 litert - sztárok őszintén a nyári fogyasztásról...
Címlap / Showbiznisz / Megiszom a napi 10-12 litert - sztárok őszintén a nyári fogyasztásról

Megiszom a napi 10-12 litert - sztárok őszintén a nyári fogyasztásról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A nyár nekem teljesen felborítja az étkezésemet. Nyáron is megeszem én a főtt ételt, a sültet, a köretet, viszont ilyenkor nem tíz-tizenöt francia krémessel zárom a kaját, hanem inkább gyümölccsel. 

Megiszom napi tíz-tizenkét litert… (Fekete László)
„Tomboló hőségben én nem bújok el a nap elől. Nagyon bírom a meleget, a szervezetem eszméletlen tűrőképességű. Folyadékból harminc-harmincöt fokban megiszom a napi tíz-tizenkét litert is.

Nem rétegként rakódik rám, amire azt lehetne mondani, hogy én egy zsírpacni vagyok…
Százhatvanhét kiló vagyok, de a kövér szót rám nem lehet mondani, mert akkora edzési munkák mennek, hogy egy-egy alkalommal leadok átlagosan kettő-kettő és fél kilót. Ezt pótolom, és nem rétegként rakódik rám, amire azt lehetne mondani, hogy én egy zsírpacni vagyok. Termetes vagyok, nekem a csontozatom, a szerkezetem, az izomzatom őrületesen nehéz.

Szeretem a szendvicset, két pulykamell között egy marhahús.

A nyár nekem teljesen felborítja az étkezésemet. Nyáron is megeszem én a főtt ételt, a sültet, a köretet, viszont ilyenkor nem tíz-tizenöt francia krémessel zárom a kaját, hanem inkább gyümölccsel. Fogyok is vagy négy-öt kilót ebben a szezonban, de a fizikai erőmre, a teljesítményemre ez nincs hatással. Azon emberek közé tartozom, akik genetikailag, született erősek. Nem eszem táplálék kiegészítő turmixokat, meg mindenféle mütymürüttyöt, természetes kajával fejelem meg az adottságomat. Hús, hús hátán. Szeretem a szendvicset, két pulykamell között egy marhahús.”

Fekete László


Tavasztól nyárig legelészem… (Ivancsics Ilona)
„Nagy kertész vagyok, tavasztól nyárig legelészem a fákról a gyümölcsöt. Kezdődik az eperrel, utána érik a cseresznye, jön a sárgabarack, a málna... Imádom, és törekszem rá, hogy ez mind méregmentes legyen. Nem vagyok fanatikus, megeszem én azt is, amiről nem tudom, hogy vegyszeres-e, de a jó irány a fontos.

Bodzaszörp, kis jéggel…
Most elkezdtem szörpöket készíteni, a bodzaszörp isteni, kis jéggel, hidegen. Ennek pont most van itt az ideje, néhány napig kell csak áztatni a bodza virágokat citromkarikákkal, utána leszűrni, jó sok cukor, tartósítani kell valamivel, felfőzni, kidunsztolni, és kész.

A Duna parton, Szentendre közelében…

„Elég szép helyen lakunk, a Duna parton, Szentendre közelében, itt nyáron nagyon szép minden. Ki van építve a kerékpárút, nagyon sokat szoktunk biciklizni. Át lehet menni komppal a szigetre, ott is jókat lehet kirándulni, nagyon tudom ajánlani, én nagyon szeretem.

Ivancsics Ilona
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x