Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad külön utakon

Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad külön utakon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

A hat gyermeket nevelő pár néhány évvel ezelőtt megállapodott, hogy egyszerre nem dolgoznak, mindketten, most mégis Aneglina és Brad is forgatást vállalt. Méghozzá Amerika másik felén. 

 

Rendezvénynaptár
Miközben Angelina Jolie továbbra is New Yorkban forgatja legújabb, Salt című moziját, Brad Pittet hamarosan az USA másik felében levő Los Angelesbe szólítja a munka: nyáron elindulnak Moneyball című filmjének forgatási munkálatai Kaliforniában.


Bár Angelina Jolie és Brad Pitt néhány éve megegyezett abban, hogy hat gyermekük miatt soha nem vállalnak egyszerre munkát, úgy tűnik, most egy időre mégis kettészakad a népes sztárcsalád.

A Jolie-Pitt páros kapcsolatáról az elmúlt hónapokban egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot. Többen már a végleges szakításról beszéltek, ám a pár mindenkit meglepett a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol el sem engedték egymást és úgy turbékoltak mint egy tinipár.
 
Ugyanakkor egyes források szerint a Cannes-i turbékolás csak a külvilágnak szólt, a kulisszák mögött, a hotelben többen is szem- és fültanúi voltak egy csúnya veszekedésnek Jolie és Pitt között.
 
 
[ 831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x