Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad...
Címlap / Showbiznisz / Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad külön utakon

Csak vetítés volt a Cannes-i turbékolás? - Angelina és Brad külön utakon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A hat gyermeket nevelő pár néhány évvel ezelőtt megállapodott, hogy egyszerre nem dolgoznak, mindketten, most mégis Aneglina és Brad is forgatást vállalt. Méghozzá Amerika másik felén. 

Miközben Angelina Jolie továbbra is New Yorkban forgatja legújabb, Salt című moziját, Brad Pittet hamarosan az USA másik felében levő Los Angelesbe szólítja a munka: nyáron elindulnak Moneyball című filmjének forgatási munkálatai Kaliforniában.


Bár Angelina Jolie és Brad Pitt néhány éve megegyezett abban, hogy hat gyermekük miatt soha nem vállalnak egyszerre munkát, úgy tűnik, most egy időre mégis kettészakad a népes sztárcsalád.

A Jolie-Pitt páros kapcsolatáról az elmúlt hónapokban egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot. Többen már a végleges szakításról beszéltek, ám a pár mindenkit meglepett a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol el sem engedték egymást és úgy turbékoltak mint egy tinipár.
 
Ugyanakkor egyes források szerint a Cannes-i turbékolás csak a külvilágnak szólt, a kulisszák mögött, a hotelben többen is szem- és fültanúi voltak egy csúnya veszekedésnek Jolie és Pitt között.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x