Mini ruhák, a magas sarkú cipők és az Alkonyat tarolt. MTV...
Címlap / Showbiznisz / Mini ruhák, a magas sarkú cipők és az Alkonyat tarolt. MTV Movie Awards a tévében - ma este!

Mini ruhák, a magas sarkú cipők és az Alkonyat tarolt. MTV Movie Awards a tévében - ma este!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

AAz idei MTV Movie Awards-on egyértelműen a csini mini ruhák és az extra magas sarkú cipők vitték a pálmát - méghozzá a vörös szőnyegen. A világhírű sztárok mellett az Alkonyat is tartolt a MTV díjátadó gáláján, amely június 4-én, 19 órakor a magyar MTV képrenyőjén is látható. 

Mint mindig, most is sejteni lehetett, hogy a legjobb ruháikban vonulnak majd végig a vörös szőnyegen a világhírű sztárok, de most még jobban kitettek magukért. Az MTV Movie Awards filmes díjátadón a hosszú lábakat kivillantó miniruhák és az extra magas sarkúk topogása uralta a terepet. Volt minden a színestől a sötétig, a habos-babostól a szolidig, a miniktől a maxi ruhákig.

Az Alkonyat, az idei év kasszasiker-filmje vitte el a legtöbb díjat - a film fiatal sztárja, Kristen Stewart pedig egy laza szerelésben vette át a legjobb színésznőnek járó popcorn szobrot. Piros és fekete színű vagány ruciban lépett a színpadra, és attól sem kellett tartania, hogy esetleg elesik a lépcsőn - Kristen ugyanis egy edzőcipőt húzott a lábára!

A High School Musical fiatal üdvöskéi igazán kitettek magukért. Ashley Tisdale valószínűleg megérezte, hogy díjat kap, ugyanis egy szolid sötét színű mini-ruhában érkezett a gálára, óriási sarokkal ékített cipője pedig valóban nagy feltűnést keltett. Vanessa Hudgens is kitűnt a sorból, ő egy barackszínű, jól kivágott maxi ruhában bújt a gála kedvvért.

Zac Efron volt az egyik, aki biztosan tudta, hogy színpadra fog állni az este folyamán. Ő adta át ugyanis - Kiefer Sutherlanddel együtt - az MTV életműdíját Ben Stillernek. Egy hozzá hasonlóan fiatal sráchoz laza fekete zakó dukál, amelyben megőrjítette a rajongókat.

A férfiak természetesen ismét kevésbé foglakoztak azzal, hogy mit is vegyenek fel, ez jól látszott. Will Ferrell például edzőcipőben, farmerben és pulcsiban pózolt a fotósok előtt. Zac Efron vetélytársa, Robert Pattinson, az idei év férfi felfedezettje is lazára vette a figurát, kék lezser zakójával és fekete nadrágjával.

Paris Hilton - miután megtalálta az öri bariját -, párjával vonult végig a vörös szőnyegen egy szintén extra rövid, örökké barna bőréhez illő világos színű ruhában.

A sztárok tehát most is mindent megtettek, hogy a fotósoknak ne legyen egy szabad percük sem, a fényképészek ugyanis – persze csak a férfiak - árgus szemekkel pásztázták a mindet mutató ruhákban felvonuló legjobb nőket.

MTV Movie Awards – június 4. 19.10. Ismétlés: június 7-én 10.50-kor az MTV képernyőjén!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4611 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x