A Barátok közt Emmája hónapok óta állás nélkül tengődik...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Barátok közt Emmája hónapok óta állás nélkül tengődik

A Barátok közt Emmája hónapok óta állás nélkül tengődik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A rövid életű B-kategóriás sorozatsztárok sorsára jutott a Barátok közt Emmáját alakító Marenec Friuzsina. 

 

Rendezvénynaptár

Amióta kikerült a Barátok köztből, alig hallani a Berényi András cserfes lányát, Emmát alakító Marenec Fruzsináról. Minden energiáját arra fordítja, hogy megfelelő munkát találjon. A Barátok közt Emmájaként mindenki ismerte, s persze anyagi gondjai sem voltak. Három hónapja viszont nincs munkája, pedig bármit elvállalna.
 


 – Amióta az eszemet tudom, dolgozom. Nincs is ezzel bajom, hiszen nekem is ugyanúgy meg kell élnem, mint bárki másnak. A párommal együtt lakom, de külön kasszán vagyunk. Médiaszereplőként nem könnyű a dolgom, nehéz elhelyezkedni. Pedig most mindent megfogok annak érdekében, hogy pénzt keressek. A mai világban nem válogathat az ember, ami jön, azt kell elfogadni. Sokféle területen kipróbálnám magam, ha van lehetőségem – mondta Marenec Fruzsina. A szépség először az ismerőseihez fordult munkalehetőségért, először a média területén szeretne próbálkozni, és ha ez nem jön össze, akkor jöhetnek a hirdetések.

– A műsorvezetés az álmom. Nemrég voltam egy válogatáson, az RTL Klub betelefonálós játékban tettem egy próbát. Hogy sikerült-e, azt egyelőre nem tudom – tette hozzá a színésznő. Az RTL Klub reggeli játékshow-jában jelenleg két üres hely van, tavaly Palotás Petra vett búcsút társaitól gyermeke érkezése miatt, néhány hónapja pedig Beszeda Gábor mondott fel a csatornánál. Azóta Valkó Eszter és Szakál Miki felváltva vezeti a játékokat. Az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám szerint még nem tudni, Marenec Fruzsinát szerződteti- e a csatorna.

– Nem született döntés még Marenec Fruzsinával kapcsolatban – zárta rövidre a beszélgetést Rényi.


 
 
[ 3387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x