Bérgyilkos nindzsák végeztek Carradine-nal?
Címlap / Showbiznisz / Bérgyilkos nindzsák végeztek Carradine-nal?

Bérgyilkos nindzsák végeztek Carradine-nal?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

HIába a tüzetes helyszínelés, a boncolás és az orvosszakértői vélemény, David Carradine halála körül egyre sűrűsödik a homály. A színész családja és barátai a gyilkosságot sem tartják kizártnak,és perrel fenyegetik azt a bangkoki lapot, amely lehozta a színész holttestéről készült fotókat. 

A június 4-én bizarr körülmények közt elhunyt David Carradine családja érthető megrendüléssel reagált, amikor egy bangkoki bulvárlap szombati száma címlapon hozta a rendőrségi helyszínelők egyik fotóját, amelyen a halott színész felakasztva lóg a szekrényben.

Keith Carradine, a színész féltestvére, és a család ügyvédje, Mark Geragos azonnal perrel fenyegették a lapot, és minden más médiaszereplőt, aki át meri venni tőlük a fotót. A helyszínelők fotóin kívül a halottasházból is kerültek ki képek: ezek Carradine-t a boncolás után összevarrt mellkassal, kiterítve ábrázolják, mellkasán a cipőfűzővel, amivel a kezei voltak összekötve.

Bizarr játékok

A thai hatóságok pénteken végezték el a boncolást, de az eredményekre még heteket kell várni . A család azonban nem elégszik meg ezzel, ezért a színész hazaszállított holttestén dr. Michael Baden törvényszéki orvosszakértő végez majd újabb vizsgálatokat. A család szerint ez azért szükséges, mert Carradine halálának körülményei szerintük arra utalnak, hogy nem baleset, hanem gyilkosság történt , ennek bizonyítását várják az újraboncoltatástól. Carradine holtteste vasárnap hagyta el Thaiföldet, hétfőn érkezik meg az Egyesült Államokba.

A színész holttestét csütörtökön reggel találta meg egy szobalány a bangkoki Swissotel Nai Lert Park szálloda egyik lakosztályában: az egyik gardróbszekrényben lógott felakasztva, és a körülmények alapján a rendőrség szinte azonnal kizárta az idegenkezűséget. Később az öngyilkosságot is elvetették, a jelenlegi legvalószínűbb magyarázat, hogy a 73 éves Carradine-t fojtogatással feldobott önkielégítés közben érte baleset, és emiatt megfulladt, esetleg szívroham áldozata lett.

A Carradine-család azonban vitatja ezt a magyarázatot és gyilkosság mellett kardoskodik, bár a szálloda biztonsági kameráinak felvételei, valamint a hotel személyzetének kihallgatása is megerősítette: senki nem járt Carradine szobájában – mondta el a nyomozást vezető rendőrtiszt, Szompraszol Jentaum. „Egyelőre mi is csak annyit tudunk, mint amit a nyilvánosság, és ez nagyon zavaró” – indokolja Geragos a Carradine-család újraboncolási elképzeléseit. Mivel úgy érzik, a thai rendőrség visszatartja az információkat, a család az FBI-t is felkérte a nyomozásban való részvételre. A cég szóvivője, Laura Eimiller azonban úgy fogalmazott, külföldön csak olyankor szállnak be a nyomozásba, ha bűntény gyanúja áll fenn.

Titkos társaságok a háttérben?

Larry King hétvégi showjában megszólaltak David Carradine barátai és kollégái, akik az öngyilkossági elméleteket cáfolva felhozták: a színész jelenleg boldog házasságban élt, épp most vásárolt új autót, és több filmszerep is várta. A család jogi képviselője, Mark Geragos pedig egyenesen azt állította, hogy Carradine titkos harcművészeti társaságok utáni kutatása miatt válhatott bérgyilkosok célpontjává.

„Ez azt jelenti, hogy kapcsolatban állt a harcművészet témakörével és kutatta is, és ha felmerül az idegenkezűség gyanúja, akkor elsősorban ezen a területen kellene utánajárni” – vélte Geragos a talkshowban. Carradine exneje, Marina Anderson a Postnak ezt így kommentálta: „Ha bármiféle titkos társaság tagja volt, akkor ez egy olyan titok kellett legyen, amiről még én sem tudtam. De kétségtelenül voltak komoly titkai”.

Nem Carradine az első harcművész-akciósztár, akinek halálával távol-keleti titkos társaságokat hoznak összefüggésbe. A műfaj alapító, Bruce Lee 36 évvel ezelőtti halála kapcsán is felmerült, hogy a színészt a kínai bűnszövetkezet, a Triádok tetették el láb alól. A népszerű elméletnek ellentmond, hogy a halottkémi vizsgálat eredménye kimutatta: Lee egy fájdalomcsillapítóra adott allergiás reakció miatt halt meg.

 

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1581 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x