A magyar férfiak Péter-Szabó Szilvit akarják
Címlap / Showbiznisz / A magyar férfiak Péter-Szabó Szilvit akarják

A magyar férfiak Péter-Szabó Szilvit akarják

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A NOX gyönyörű énekesnőjét már nem egyszer megkörnyékezték különböző férfimagazinok, ám ő eddig mindig nemet mondott az akt fotózásra. A Playboy felmérése szerint a magyar férfiak többsége is az ő bájaira lenne a leginkább kiváncsi. 

Péter-Szabó Szliviát látnák a legszívesebben hazánk férfiúi fedetlenül - derült ki abból a felmérésből, melyet a Playboy végzett el. A nyuszis magazin olvasói a NOX énekesnőjét választották a magyar hírességek közül.


Szilvinek nagyon jól esnek a bókok, de úgy véli, továbbra is magán tartaná a ruhát. Véleménye szerint a férfiak szeretik, ha egy nő izgalmas, és lehet azon gondolkodni, mi van a ruha alatt. Szilvi kés alá se feküdne, a plasztikai műtét számára tabu, noha sokan nem gondolják, hogy minden porcikája természetes - mondta az énekesnő.

A NOX csinos üdvöskéje meg is tesz mindent annak érdekében, hogy karbantartsa a testét és a lelkét. Szerinte nem árt, ha havonta egyszer egy egész napot a regenerálódásra szán az ember.

Az erőnlétet is fontos megőrizni. Nem ajánlatos például este tizenegy óra körül pörköltből belaknunk, mert valami kevésbé nehéz étel után sokkal könnyedebben érzi magát az ember napközben.

Ébredés után ajánlatos futni, majd zuhonyozni egyet - véli Péter-Szabó Szilvi. Szerinte lehet, hogy az ember reggel a háta közepére sem kívánja a futást, amikor csörög az óra, mégis, könnyebben indul a nap egy kis mozgás után.

A sport azért jó, mert nem fáradunk el annyira - vélekedik az énekesnő, aki az ébredést követő tevékenységek közül nem hagyja ki a reggelit sem. Nem árt, ha kávé előtt fogyasztunk egy kis joghurtot vagy bármit.

Szilvi havonta egyszer regenerálódásra szán egy napot. Sokat alszik, forró fürdőt vesz és felrak egy pakolást az arcára, fodrászhoz megy. A testi és szellemi erőnléthez a sztár számára fontos a masszázs is - korábban nem hitt benne, hogy ennyire sokat jelent, de ma már hetente jár hozzá egy lány, aki megmasszírozza.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x