Harry Potternek elege van a szexből
Címlap / Showbiznisz / Harry Potternek elege van a szexből

Harry Potternek elege van a szexből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Legalábbis kamera előtt mindenképpen. Daniel Radcliffe szerint az ágyjelenetek forgatásában semmi izgató nincsen, a milliószor elpróbált jelenetek inkább fárasztóak és unalmasak. 

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-sorozat címszereplője élete első szexjelenetét még 2007-ben a December Boys című filmben forgatta partnernőjével, Teresa Palmerrel. A színész később bevallotta: jobbra számított.


Daniel Radcliffe egyszerűen rosszul van a filmbeli szexjelenetektől. Annak idején még izgatottan várta az első alkalmat, és valódi kalandokra számított. Később aztán csalódottan tapasztalta, hogy ez az egész ágyjelenet-történet sokkal inkább unalmas, mintsem izgató.

- Mikor az emberek a moziban szexjelenetet látnak, azt gondolják, biztos mennyire izgató és szexi lehetett a forgatás. Sokan azon gondolkodnak, vajon hogyan sikerül a színésznek uralkodnia magán, nehogy túlzottan izgalmi állapotba kerüljön. Az igazság eközben az, hogy mikor egy komplett stáb figyeli minden mozdulatodat, akkor a szex a legutolsó dolog, ami az eszedbe jut, és az egészben semmi izgató nincs, még akkor se, ha a partnernőd egy bombázó - vallotta be a színész egy amerikai tv-showban.

Én egy unalmas srác vagyok

A 19 éves Radcliffe azt is elmesélte, hogy bár befutott világsztár, a rajongók általában csalódottnak tűnnek, mikor személyesen találkoznak vele.

- A rajongóim gyakran kifejezetten elégedetlenek a látvánnyal, mikor szemtől szembe, teljes valómban látnak viszont. Sokszor hallom, hogy nem vagyok olyan helyes és laza, mint Harry Potter. Higgyék el nekem, én tulajdonképpen egy elég unalmas srác vagyok – tette hozzá nevetve a színész.
borsonline
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x