Kevin Spacey besokallt - bokorban landolt a fotós
Címlap / Showbiznisz / Kevin Spacey besokallt - bokorban landolt a fotós

Kevin Spacey besokallt - bokorban landolt a fotós

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Kevin Spacey besokallt a lesifotósoktól. Haragjának épp egy teljesen ártalmatlan amatőr fényképész esett áldozatul, akit állítása szerint a színész testőrei durván bántalmaztak. 

Az 59 éves férfi amatőr hobbifotós, aki valahogyan bejutott a forgatásra. Spacey-t megpillantva, rögtön elhatározta, hogy újabb sztárfényképpel bővíti gyűjteményét. Egy felvételt sikerült is készítenie, ám ekkor a színész testőrei megragadták, és egy bokorba lökték. A férfi elestében is készített egy fotót, ezzel kívánja bizonyítani a bíróság előtt, hogy valóban erőszak áldozata lett. 

A pórul járt fotós éppenhogy csak leporolhatta magát, mikor magával a sztárral találta magát szemben, aki jó alaposan lehordta, amiért engedély nélkül kattintgat a forgatáson.

Kevin Spacey és a testőrei persze másképpen emlékeznek a történtekre. Állításuk szerint többször felszólították a fényképezgető urat, hogy hagyja el a forgatás helyszínét, de ő nem hallgatott rájuk, sőt rátámadt az egyik asszisztensre. A testőrök ekkor keltek kollégájuk védelmére, s a fotós így végezte "véletlenül" a járda menti bokrok egyikében.

A rendőrök mindkét oldal tanúvallomásait rögzítették, a végső döntést majd a bíróság mondja ki. Ismerve az amerikai joggyakorlatot, könnyen lehet, hogy a "zöldben" tett kirándulás sokszorosan meg fog térülni a fotósnak...Spaceynek meg egy vagyonba kerülhet, így talán legközelebb kicsit udvariasabb lesz a lelkes rajongókkal.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x