Madonna alig várja új malawi kislányát
Címlap / Showbiznisz / Madonna alig várja új malawi kislányát

Madonna alig várja új malawi kislányát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Madonna már alig várja, hogy Amerikába vitethesse új örökbe fogadott gyermekét, Mercy James-t. Az énekenső már csaknem feladta, hogy magához veheti a Malawiban élő kislányt, ám a bíróság végül váratlanul kevdező ítéletet hozott.  

Az utóbbi hetekben már olyan pletykák is felröppentek, hogy a popdíva feladta a korábban örökbe fogadott David Banda kishúgáért folytatott harcban. Malawi törvényei szerint ugyanis külföldi állampolgár csak igen szigorú feltételekkel vehet magához odavalósi gyermeket. A szülő-jelöltnek legalább 18 hónapot az országban kell élnie, mielőtt adoptálni szeretne.A bíróság első körben ezért el is utasította Madonna kérelmét, ám a fellebbezés sikerrel járt, s a kis David hamarosan újra együtt lehet a testvérével.

Harmonet tipp: Madonna nigériai kisfiút szeretne örökbe fogadni >>>

Az énekesnő minden nap felhívja a kislányt telefonon, aki viszont állítólag egy szót sem tud angolul. Nos, azt a mondatot már minden bizonnyal tudja, hogy "anyu nagyon vár a tengeren túl". Madonna ugyanis minden nap ezt gügyögi a telefonba, míg a papírokat nem rendezik, és Mery James fel nem szállhat a popdíva magángépére, amely Miamiba repíti őt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 948 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x