Voksán Virág is zabál, csak okosan csinálja! Hogyan?
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág is zabál, csak okosan csinálja! Hogyan?

Voksán Virág is zabál, csak okosan csinálja! Hogyan?

Forrás: Családinet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Voksán Virág nem hajlamos hízásra, és van egy speciális titka, ahogyan megőrzi szívdöglesztő alakját. Imádja a sushit, és persze a barnára sült pasikat... 

A barna hajú, zöld szemű, Oroszlán jegyben született Voksán Virágot gyakorta látjuk a médiában, tudjuk róla, hogy topmodell, DJ.

Voksán Virág elárulja, hogyan lehet megőrizni a nagyszerű alakot!

  • Heti 3-4 edzés, infraszauna és az ételeink megválogatása (mit, mikor és mennyit együnk) nagyon fontos szerepet játszik nemcsak a külsőnkben, de az egészségünkben is.
     
  • Az edzéseink fajtáját (egyszer súlyzós edzés, máskor cardio) jó, ha variáljuk, hiszen így jobban fejlődik a testünk.
     
  • Ami a táplálkozást illeti, ha édességet vagy süteményeket kívánunk, próbáljuk meg reggelire, maximum délig megenni, hiszen így egy egész napunk van rá, hogy elégessük a bevitt kalóriákat.
     
  • Este 6 után viszont tilos a szénhidrát (kenyér, pékáru),a zsíros  és cukros ételek. Helyette együnk joghurtot, zöldségeket, vagy csak húst.

"Nagy szenvedélyem a sushi. Ebből bármikor bármennyit meg tudok enni! Ezen kívül szeretem még a különleges, egzotikus ételeket, halakat, a vékony tésztás pizzát, stb. Sokan nem gondolnák, de nagyon szeretek enni, és szép mennyiségeket tudok is." - mondja a sztár. Nem lászik rajta ...

(Családinet)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x