Ezoterikusokat húz le az álboszorkány! Ne dőlj be! Webcsalás!...
Címlap / Showbiznisz / Ezoterikusokat húz le az álboszorkány! Ne dőlj be! Webcsalás!

Ezoterikusokat húz le az álboszorkány! Ne dőlj be! Webcsalás!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Hiszékenyeket csap be az ál-ezoterikus oldal! Csipkerózsika! Ne dőlj be a gonosz boszorkány meséjének! Becsapás az egész!  

Elképesztő csalásra bukkantunk, melyre felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét - bár bízunk abban, hogy a HarmoNet olvasói közt egyetlen olyan naivan egyszerű lélek sincs, aki ennek a tömény ostobaságnak felülne, ráadásul egy rakás pénzt is áldozna rá.

A google hirdetési oldalain egy .eu doman alatt regisztrálva hirdeti 777 darab avatott könyvét állítólagos Mabbina Zyphyr.

A weblapon csupán egy hatásosan kamaszlányokra vadászó ezoterikus rizsa van - melynek valódi tudással rendelkező ember nem ül fel, azonban a kezdők és a kislányok könnyen áldozatul eshetnek, akár még pénzt is feladhatnak rá.

Az oldalon nincs feltünttve sem cég, sem számlaszám, sem semmilyen telefonszám, vagy cégnév, amin az esetleges reklamációkat megejthetné a vásárló, sem az adatkezelésről, vagy bármi egyébről nem nyilatkozik a weblap gazdája -amiről bizony minden webshopot fenntartó személy köteles lenne nyilatkozni. A fenntartóról sincs az oldalon semmi adat! (Csupán egy e-mail cím)

Opcionálisan egy, vagy két könyvet rendelhet a jóhiszemű vásárló az oldalon, melyek együttes ára több mint 18 000 Ft, ám valójában e-könyvet, vagyis talán egy e-mailt, vagy egy CD lemezt kapunk ennyi pénzért. Jó esetben nem üreset, vagy üres dobozt ...

Figyeljünk lányainkra - a weblap csak nők számára tenné hozzáférhetővé a titkos tudást! - nehogy csapdába essenek, és akik saját google-felületet üzemeltetnek oldalaikon, mindenképp tiltsák le ezt a hirdetőt, illetve felbukkanását jelntsék. Figyeljünk a csalókra!

(Természetesen direkt nem helyezünk el sem webes linket, sem utalást erre az oldalra, mivel azzal a csaló malmára hajtanánk a vizet!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x